|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko fensi šmensi za valeto?
29.3.2007 11:54:00   
anabanana
Ja sej vem, da prehitevam, ker je to še daleč (junija), ampak bi vas vseeno prosila za eno splošno mnenje ali izkušnje.

Namreč, glede na to, da valeta ni tako slovesen dogodek kot maturantski ples ne morem tam pribalansirat v neki svečani toaleti, nebi pa rada šla niti v kavbojkah! Iz nekih osebnih (kokšjihuser posted image ) razlogov hočem tam izgledati tako dobro kot se le da!!!

Če mi prilimate kako slikico ali link bom še bolj hepiuser posted image

Aja samo tako za predtavo; sem blond, kar normalne postave, visoke štikle so obvezne, bi da je seksišuser posted image , sam ne preveč - pač primerno osnovnošolsekemu dogodku.

Kako bi se (ste se) ve oblekle?

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko fensi šmensi za valeto?
29.3.2007 12:12:39   
Anonimen
MI smo imeli v plesni soli Urska in so bli starsi in bratje/sestre kar spedenani - je na isto foro, kot maturantski ples. MOja mami je imela rdeco oblekco do kolen, s kr. rokavi + rdece spredaj zaprte sandale. Ce ni mela te obleke, je mela pa eno brez rokavov do takl, bez z rdecimi rozami ... pa iste sandale .. se ne spomnim zdajle user posted image  

Vecinoma so mele gospe al oblekce al pa kostime user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 12:15:54   
April
Mwn pa ni jasno al je anabanana mama- gospa al gospodična, ki ima valeto. Glede na to, da ima trakec za kužijauser posted image ....
Daj povej, da bomo lažje svetovaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 12:19:59   
romy
Ana banana je gospodična ki zaključuje OŠ in ima valeto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 12:22:20   
April
 Saj se mi je mal čudn zdel, da bi bla mama rada sexi na valeti.user posted image  
no ribica potem pa rajš povej, kako si se ti oblekla. 
Men spomnin ne seže tok daleč.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 12:32:11   
muška
Zdaj imaš toliko oblekc zunaj, da je izbira res pestra!  jaz bi si izbrala eno kratko oblekico (črno z belimi pikicami), štekle zraven in pomoje bi bila čisto OK

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 13:06:40   
anabanana
anabanana je partnerka od gospodauser posted image katerega hči ima valeto; je v najboljših letihuser posted image ; med 25 in 30user posted image

Ja, res je težko svetovat, če ne veš nič o določeni osebi.

Trakec od kužka pa imam, ker še nimam dojenčka si ga pa srčno želim; je moj kosmatinec tudi moj dojenčekuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 13:07:46   
anabanana
romy

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 13:10:32   
anabanana
romy od kje ti ideja, da sem osnovnošolkauser posted image

Ja, ne vem, če je čudno, da hočem bit sexy, sam tudi moj vsakdanji slog je KAO sexy. To ne pomeni, da bom tam prikorakala v mini kikli in dekolteju!!!

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2007 13:35:26   
soncece24
Jaz bi se na tvojem mestu oblekla ravno toliko seksi, da se boš dobro počutila, če praviš, da je to tvoj vsakdanji slog, pa vseeno toliko decentno, da ne boš zasenčila "ta male", saj je to njen večer in naj ona blesti user posted image Kakšno krilo do kolen, en lušten topek, čez eno lahno jaknico, pa ene fajn čeveljce, pa boš super oblečena, ni treba nič pretiravat po mojem.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2007 13:36:16   
romy
Joj oprosti no. Iz tvojega posta sem razbrala kot da gre za dekle katero bo imelo valeto - se pravi osnovnošolko.
Razbrala sem, da ne gre za mamo, pa ne zaradi besede seksi,  na partnerko moškega katerega hči ima valeto pa še pomisla nisem.
Lej, težko je bilo razbrati, res. Upam da nisi huda preveč.

Pa saj a ni lepo, da te zdaj ko si v najlepših letih, nekdo zamenja za šolarko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2007 13:37:29   
Dejča
Mogoče pa hočeš biti seksi zaradi bivše gospe Anebanane user posted image ??? Malo se razglej po trgovinah, pa bo ... A v središču pozornosti naj bo devetošolka, ne ti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2007 13:41:12   
rainbow
kaj pa kakšen kostimček, bolj moderen;  pa kakšni dodatki v letos modni zlati.

moj skromen nasvetuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2007 13:55:42   
anabanana
romy nisem jeznauser posted image , niti malo!!!(smajli ki objema)-ne dela!

Dejča ti si pa oduser posted image ; nič ne bom reklauser posted image user posted image user posted image , niti da imaš prav, niti da nimašuser posted image

sončece nekaj takega sem tudi jaz imela v mislihuser posted image

Itak, da bodo pupe devetošolke zvezde večera, jaz samo razmišljam v kakšno odori bi se jaz najboljše počutila; pa sa ne izgledam ravno za v smeti nouser posted image . Vsekakor ne nekaj zelo vpadljivega.

krepat ma ne molat

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2007 13:59:08   
Dejča
user posted image  user posted image  user posted image , sem vedela, v katerem grmu tiči zajec!!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?