|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se vam zdi prav?
29.3.2007 11:28:44   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

če se ne razumete najbolje.. potem sigurno ne bodo šle do tebe in te prosile za dovoljenje..

sej ravno to je poanta, se razumemo in zato ne razumem, zakaj se niso obnašale bolj kolegialno (morda sem pa res jaz najbolj čudna, ker bi prvo vprašala sodelavce), pin ne klobasaj, da hočem zdaj jaz delit dopust, kje si to pobrala?

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.3.2007 11:30:48   
Taula
Samo jaz tudi tebe ne bi prvo vprašala, če lahko grem na dopust in če boš moja zamenjava....

O tem odloča tvoj ŠEF....

Pri nas pa velja nenapisano pravilo, da prej preverimo pri sodelavcih če imajo kaj nujnega. Isto za poletni dopust, da se ne prekrivamo. Zakaj bi se mogel šef še s tem ukvarjati?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2007 11:36:52   
Tonchka
Težko bi ti rekla, kdo ima v tvojem primeru prav, pač v vsakem podjetju so relacije drugačne, ampak se mi pa poraja vprašanje, kakšna je to služba oz. kaj počnejo 4 ženske na oddelku, če jih lahko pa čeprav samo za en dan nadomesti komot ena, ki pravzaprav sploh na tem oddelku ne dela......

V podjetju, kjer jaz delam direktor niti pod točko razno ne bi dovolil iti vsem naenkrat na dopust, še na malico ne moremo vse naenkrat in jaz se s tem čisto strinjam.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2007 11:39:31   
lenika
Meni se zdi logično, da če imam kakšne plane, da grem najprej vprašat šefa. Se mi zdi brezveze, da bi se z mojo zamenjavo karkoli menila preden to odobri šef. Lahko bi se ve vse zmenile, potem pa šef ne bi dovolil in tako bi vsi plani padli v vodo.
Potem je pa tu še ena druga stvar. A so bile one 100%, da boš ti tista, ki jih boš nadomeščala? Verjetno so se tudi to hotele dogovorit s šefom, kdo jih bo sploh nadomeščal.
Pomiri se, oddelaj tisti dan, one bodo pa tebe pač kdaj drugič nadomeščale.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2007 11:39:55   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: unnna

Težko bi ti rekla, kdo ima v tvojem primeru prav, pač v vsakem podjetju so relacije drugačne, ampak se mi pa poraja vprašanje, kakšna je to služba oz. kaj počnejo 4 ženske na oddelku, če jih lahko pa čeprav samo za en dan nadomesti komot ena, ki pravzaprav sploh na tem oddelku ne dela......

Ja, to pa se tudi jaz sprašujemuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2007 11:42:55   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: unnna
kakšna je to služba oz. kaj počnejo 4 ženske na oddelku, če jih lahko pa čeprav samo za en dan nadomesti komot ena, ki pravzaprav sploh na tem oddelku ne dela......

mislim, da si zadela bistvo, ki ga jaz nisem hotela direktno izpostaviti, ker bi potem izpadlo, dase pritožujem in javkam, ampak tako je, bom morala preživet tisti en dan po principu: snađi se dušo user posted image ...

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2007 11:43:22   
BAMBINA_
No, meni so vedno šle na user posted image osebe, ki direktorju (ali komu drugemu) pridno kimajo z glavo, potem pa jamrajo naokoli. Če ti kaj ne odgovarja se pač upri in mu povej, da se ti ne zdi fer... Ne pa, da pred avtoriteto sklanjaš glavo in se z vsem glasno strinjaš (čeprav se v resnici ne), potem pa šimfaš naokoli. Zato pa je tako, tisti, ki nima nikoli jajc povedati svojega mnenja in se postaviti zase, bo pač vedno nasrkal in vedno delal še za drugimi. 

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2007 11:44:19   
lenika
No, torej boš povedala, kakšno je to delo? Lahko en človek zamenja štiri?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.3.2007 11:46:18   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

No, meni so vedno šle na user posted image osebe, ki direktorju (ali komu drugemu) pridno kimajo z glavo, potem pa jamrajo naokoli. Če ti kaj ne odgovarja se pač upri in mu povej, da se ti ne zdi fer... Ne pa, da pred avtoriteto sklanjaš glavo in se z vsem glasno strinjaš (čeprav se v resnici ne), potem pa šimfaš naokoli. Zato pa je tako, tisti, ki nima nikoli jajc povedati svojega mnenja in se postaviti zase, bo pač vedno nasrkal in vedno delal še za drugimi. 

z jezika si mi vzela....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.3.2007 12:03:49   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ne, oprosti, ampak mislim, da si udarila mimo, jaz sem svojemu direktorju povedala svoje stališče in je rekel, da bom že preživela en dan, torej mu nisem kimala s sklonjeno glavo kakor praviš. Samo, če se bo to v prihodnje ponavljalo mu bo treba reči malo bolj jasno in glasno, ker tudi ne mislim vsakič jaz nasrkat user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.3.2007 12:11:35   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

No, torej boš povedala, kakšno je to delo? Lahko en človek zamenja štiri?

to je recepcijsko/komercialna služba, nebi rada opisovala vseh del, ker jih je kar nekaj, sicer pa sem se sprijaznila s tem. user posted image
Hvala za vaša mnenja, ki so kakor vedno deljena user posted image , sem se pa malo oddahila, da je še nekdo, ki upošteva sodelavce in je za skupni dogovor kakor, da takoj šiba k direktorju user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.3.2007 12:16:24   
BAMBINA_
Jah, potem pa oprosti, če sem mimo usekala. Je pa tako, da boš tudi ti potrebovala nekoga, da te bo nadomeščal, ko boš šla na dopsut, ane? Če bi to bilo odvisno od privolitve sodelavcev, bi se znalo zgoditi, da bi vsi odkimali... Zato pa to ni prepuščeno delavcem, pač pa nadrejenim. 

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.3.2007 12:21:18   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

sem se pa malo oddahila, da je še nekdo, ki upošteva sodelavce in je za skupni dogovor kakor, da takoj šiba k direktorju user posted image

ne vem zakaj tako osebno gledaš na to.. to je samo tvoja služba.. ne tvoj privatni life.. jasno da greš najprej do direktorja.. se zmeniš z njim okoli dopusta, plače ipd.. in da ne greš prej do vseh sodelavcev in vprašaš če se strinjajo s tvojo povišico..

tist ki se preveč ozira na sodelavce je naiven in bo slej ko prej pohojen s strani njih.. kakorkoli se sliši to grozno.. moraš najprej poskrbet za svojo rit.. pretirana dobrota na delovnem mestu te lahko pošteno stane.. kot sem že rekel.. to je tvoja služba.. naredi si tako da bo tebi ok.. ne tvojim sodelavcem..

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.3.2007 12:27:52   
srki
Saj lepo in prav, da se šefu kaj pove oz. da se pove, s čim se ne strinjaš in zakaj se ne strinjaš.

Kako pa potem on odreagira na to, je pa druga pesem.

Nekateri imajo žal pri svojih šefih privilegije in delajo, kar se jim zahoče in potem tisti, ki šefu pove, s čim se ne strinja, naj***!

Zato pa, hinavščine in ritolizenja ne maram!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.3.2007 12:33:03   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Saj lepo in prav, da se šefu kaj pove oz. da se pove, s čim se ne strinjaš in zakaj se ne strinjaš.

Kako pa potem on odreagira na to, je pa druga pesem.

Nekateri imajo žal pri svojih šefih privilegije in delajo, kar se jim zahoče in potem tisti, ki šefu pove, s čim se ne strinja, naj***!

Zato pa, hinavščine in ritolizenja ne maram!

no.. problem nekaterih je tudi ta da svojo lenost opravičujejo z hinavščino drugih.. če je nekdo priviligiran pri direktorju še ne pomeni, da je hinavec ali kaj drugega.. mogoče je pa samo bolj sposoben... user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.3.2007 12:39:11   
Taula
hinavščino drugih.. če je nekdo priviligiran pri direktorju še ne pomeni, da je hinavec ali kaj drugega.. mogoče je pa samo bolj sposoben...

Ali pa je bolj sexy..žal, tudi to vpliva.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.3.2007 12:40:10   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

hinavščino drugih.. če je nekdo priviligiran pri direktorju še ne pomeni, da je hinavec ali kaj drugega.. mogoče je pa samo bolj sposoben...

Ali pa je bolj sexy..žal, tudi to vpliva.user posted image

he he.. no.. sam taka jih samo faše.. pol pa verjetno izgine user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.3.2007 13:21:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

no.. problem nekaterih je tudi ta da svojo lenost opravičujejo z hinavščino drugih.. če je nekdo priviligiran pri direktorju še ne pomeni, da je hinavec ali kaj drugega.. mogoče je pa samo bolj sposoben... user posted image

Ni res!

Pri nas je na žalost tako, da če si ful sposoben in hočeš za delo nekaj dobrega naredit in kaj svetuješ, si smet po domače povedano.

Pa to, da se delaš ubogega in bolnega in ne vem kakšnega še, to tudi očitno pali pri vodjih.

Govorim o tem, kaj se v naši službi dogaja.

Kuba, sedaj ti bom temo zasrala, ko govorim o naši službi, sori.

Pri nas je ena punca, ki našo ustanovo in posledično nas zaposlene dobesedno zeza v tej smeri, da je skoz po bolniškah, kar zahteva dobi, ostali pa ne. Prosila sem za eno čisto banalno prošnjo, to je parkiranje pred službo, ki je omejeno, tisti, ki ne znamo jokat in v rit lezt, jo nismo dobili, ostali pa. Le zakaj? Pa je šefica ženska, ne moški.

Kadar je ona na bolniški, je vse lepo in prav, ko pa gredo druge, jih pa domom  kličejo, lepo prosim no.

Nimamo vsi tako "pametnih" šefov in nismo vsi tako neumni, kot misliš ti, Zahi.

Tega nihče ne zastopi, dokler ne izkusi na lastni koži. Pa še bi se dalo pisat o pravici in nepravici.

Kupa, še enkrat oprosti! 

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.3.2007 13:27:01   
Kuba
ni panike srki user posted image , si me pa s to zgodbo spomnila na sodelavca od moža...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.3.2007 13:31:22   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Nimamo vsi tako "pametnih" šefov in nismo vsi tako neumni, kot misliš ti, Zahi.

daleč od tega kar sem napisal..

če meniš da si sposobna.. si najdi službo kjer boš lahko svojo sposobnost tudi uveljavila in vnovčila.. do takrat pa prosim brez stokanja in "šef me ne mara.. raje ima hinavce bla bla"... to res ne sodi v nobeno službo.. vsaka služba je samo takšna kot jo izberemo.. če ti kaj ne paše.. greš naprej.. najdeš drug izziv.. delaš to kar te veseli.. in to v čemer si dober..

če te tlači šef dol.. jebeš to.. pejt stran.. če te tlačijo sodelavci.. jebeš to.. potlači jih nazaj.. nikoli se pa ne pusti in prepusti toku rekoč "ah.. tko pač je".. žalostno..

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.3.2007 13:55:23   
Dejča
Po moje si jih pa že tolikokrat nadomeščala, da si sploh niso več upale do tebe in so raje lepo za hrbtom in direktno do šefa. Meni bi se tudi zdelo prav, da mi vsaj omenijo, saj odloča na koncu tako direktor. Tudi pri nas včasih vskočimo za vsa možna dela, če je nujno, pa sploh ni problema, ne glede na to, kakšno delo je - enkrat eden, drugič drugi - vse se da z dobro voljo in fer odnosi.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
29.3.2007 14:13:47   
srki
Ah, Zahi, saj ni tako hudo.

Dala sem samo primer, kako nekateri vse dosežejo, za nekater pa ni časa, da bi se vsaj pogovoril na štiri oči.

Tako visoko, da bi lahko kaj spremenila, pa tudi nisem. Še moja šefica, s katero delam ni, pa je dost na visokem položaju, kaj šele jazuser posted image .

Aja, za to, kar delam, pa vem, da sem sposobna, to potrjuje tudi moja nadrejena-šefica, s katero se odlično razumem.

Očitno bo treba še naprej govorit "ah, tako je", ker kljub večkratnim skupnim sestankom in prigovarjanju kako in kaj, nismo nič dosegli. Eni so pač trmasti in gonijo svoje, čeprav vejo, da ni prav.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?