Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 8:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
To je za tiste,ki ne opravljajo gospodinjskih del in ne kuhajo preveč.Zamisli si,da nekaj mesiš s takimi nohti. Drugače mi je pa všeč za gledat.
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 8:50:45
|
|
|
|
Magi*
|
neva, če hočeš bit "cool", potem kar pozabi na lepo in čisto bajto, urejen vrt in skuhano kosilo PS: sicer so mi všeč takile nohtki, sam malo so predolgi.
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 8:53:11
|
|
|
|
tjaga
|
Zamisli si,da nekaj mesiš s takimi nohti. Ful je lepo za videti. Če pa nekaj mesiš z njimi, testo imam v mislih, imaš pa potem zalogo za grickanje . Jaz sem si dala samo enkrat gelirane nohte, pa ne vem, al kvaliteta ni bla ok al pa sem jaz bolj štoraste sorte, ker so se mi kar naprej lomili. Bom imela kar svoje, kar jih pač imam.
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 8:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
tjaga hvala enako.Ker iz znanega razloga moji niso hoteli biti dlje časa urejeni,sem si pri sosedi(ona je bila prva na obali,ki je uvedla umetne gelirane nohte)no sem si jih naredila.Vse krasno teden dni urejenea roka,pol se je pa začelo.Ker sem bolj "živčne"sorte no vse delam hitro gibi so sunkoviti,sem videla zvezde pri belem dnevu.Noht ali se je dvignil z mojim vred,to boli,ali je počil.Skratka morala sem se odpovedat tudi umetnim in ostat pri naravnih kratkih.
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:08:28
|
|
|
|
Taula
|
Nohtki so prav luštni, samo je pa res da v primeru da imaš take nohtke, potrebuješ gospodinjsko pomočnico. Moji nohti so trenutno tako obupni, da me je prav sram.
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
men pa nobena poslikava ni všeč.. mam raje če je kaj preprostega.. Ker bog ne daj, da se ti sred dela, kakšen noht uniči.. lahko pol čist vsak takoj opazi..
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:31:05
|
|
|
|
mika
|
takšne nohte kot so na sliki imam jaz naravne,-brez poslikave mislim .sicer imam sedaj krajše zaradi moje pupe, ampak men brez problema zrastejo. ne potrebujem nobene nege in so fajn čvrsti, redko se zlomijo. tudi gospodinjske pomočnice ne potrebujem. če nohti sami rastejo, se sproti navajaš na dolžino, če pa si daš naredit pa ne znaš nič primit in so ti vnapoto. jaz ne znam nič primit, ko si jih postrižem-naenkrat imam prekratke prste
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:47:57
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst pa ne zdržim, da bi si jih malo pustila, me motijo in si jih vedno postrižem, spilim...sploh pa zdej od kar mam Izo, dolgi nohti odpadejo...pa tudi kar se tiče gospodinjenja...odpadejo Mi je pa lepo pogledat žensko, ki ima urejene nohte, pa ni nujno, da so dolgi
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja frendica pa ima tako dolge nohte, pa dela vse od A do Ž! Hišna opravila..... , doma imajo kmetijo in dela res veliko, pa ima vseeno lepe nohte!IMA RES SREČO!
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 9:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj tudi meni za določen čas uspe imeti lastne dolge.Pa kaj,ko se čez čas začenjo lomit in to na zelo občutljivem mestu,pri koži.
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 10:04:12
|
|
|
|
romy
|
prav kičasto je vse skupaj
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 10:08:03
|
|
|
|
facka
|
preveč vpadljivo
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 10:11:07
|
|
|
|
HHH
|
men je to kičasto in če vidim kakšno s takšnimi nohti mi to pove samo eno stvar: imampreveč časa in nič ne dela.
|
|
|
|
RE: Lepi negovani nohti lepa roka 29.3.2007 11:44:29
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy prav kičasto je vse skupaj saj ni noben rekel, da ni kičasto sicer imam sama tudi rada urejene nohte, ampak ne prenesem kake hude dolžine. 2mm čez rob prsta in to je to. aja, pa tisti s črno poslikavo so najbrž res tudi praktični. se umazanije sploh ne opazi
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.