mala pika -> RE: Tašča!! (2.4.2007 9:55:12)
|
Še dam jaz malo moje izkušnje. Tašča in tast živita pod nama in dokler nismo ukinili stopnic, ki povezujejo stanovanja, sta bila kar naprej gor, še posebej, ko se je rodil taprvi. Sploh nista potrkala niti se nista najavila, ko sta prišla gor, ampak sta na nek način kar vdrla. Pa ni bilo pomembno, kaj sem takrat delala, ali sem se tuširala, ali bila na stranišču ali dojila malega. Dejansko sploh nisem imela miru pred njima. Zasebnost - ne vem več kaj je to. Stanje se je izboljšalo, ko smo notranje stopnice ukinili. Zdaj je potrebno vsaj pozvoniti. glede čuvanja otrok in podobno - mislim da so starši tisti, ki naj vzgajajo otroka in se njim tudi posvečajo. Stari starši pa naj čuvajo vnuke kadar je to res potrebno. Tudi občasni dvig otroka iz vrtca ni problem. Vendar vem, kako me je mali vesel, ko pridem po njega in mi začne po otroško čebljat, kaj so delali v vrtcu. To so trenutki, ko jih ne dam kar tako. Tudi sedaj, ko imamo dojenčka, grem skoraj vedno po njega v vrtec. Zato pa so vozički in kengorujčki, pa slingi in podobno, da lahko nemoteno opravljaš svoje delo. Vednar kljub temu bi stari starši morali upoštevati tudi zasebnost svojih otrok. Vsak ima rad, da se prej najaviš, če iimaš čas za obiske. Tudi starš si želi nemotne igre s svojim otrokom, ne da bi se pri tem stari starši vtikvali zraven, kljub temu da ga vidijo skoraj vsaki dan. pač to je moje mnenje. LP!
|
|
|
|