|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vibrator in mož
28.3.2007 16:14:19   
Anonimen
Kako pa naj možu povem, da sem kupila vibrator??????
Se mi bo sigurno smejal, ko on pravi, da ni za take štose pa, da mene preveč razganja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vibrator in mož
28.3.2007 16:18:46   
Anonimen
Kar naenkrat med akcijo naj začne ta vibrator delovat, pa boš vidla reakcijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 17:05:03   
facka
pa bo mislu, da se vama je še nekdo tretji pridružil, mogoče mu bo všeč. Sej veš, men se zdijo moški mal premalo dovzetni za kake novitete, sej priznal pa ne bojouser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 19:01:30   
Taula
user posted image user posted image  Ko bo akcija ga imej v bližini....prav fino se ga da uporabiti že pri predigri.user posted image
Pa veliko zabave.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 19:33:21   
Erdbeere
zakaj pa ga nista skupaj kupila pa tega problema ne bi bilo....al pa mu reči, da bi ga imela, sej ni treba prec povedat, da ga že maš...pa mu pač nekajkrat omeni, da bi ga imela pol enkrat ko bo pa že nehal čukast gledat pa mu ga pokazi

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2007 20:24:04   
Anonimen
V rit mu ga porini pa boš videla kaj bo rekel.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2007 22:15:56   
muška
A si mu že povedala?

Jaz mojega možeka napeljujem k temu že ene pol leta, pa ne vem al mu je nerodno, al se mu zdi brezveze al kaj, ker kadarkoli napeljem pogovor k vibratorju, se nekam izmakne.
Samo pri nama je problem, ker bi ga jaz rada na njemu sporbala, torej bi ga kupila zanj user posted image user posted image user posted image  . Imam neko fantazijo položaj 69 in jaz vibrator v roki user posted image user posted image user posted image  , ko mu to omenim se samo križa in pogovor napelje nekam drugam, ma saj ga ne obsojam ravno  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 6:39:51   
Anonimen
Muška predvidevam, da dosti delata analko na tebi pa bi ga rada malo revanširala, kaj?

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 7:06:23   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Kar naenkrat med akcijo naj začne ta vibrator delovat, pa boš vidla reakcijo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bo ušel iz postelje, ker se bo preveč ustaršiluser posted image .

Mal heca, tako naredi, kot je napisala Nati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2007 11:43:51   
muška
Muška predvidevam, da dosti delata analko na tebi pa bi ga rada malo revanširala, kaj?

ne, barkfark (sem prav napisala?) , še nikoli se nisva šla analke, v bistvu niti ne vem zakaj. user posted image
pač imam tako fantazijo user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2007 12:59:10   
Anonimen
ne nisem mu še povedala
Sva se včiraj pogovarjala o vibratorjih in je rekel, da sem čisto ruknjena
user posted image user posted image user posted image ko bi vedel kaj se skriva v mojem predalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2007 13:23:39   
Zahi
moja mi je omenila. .naslednji dan je bil že naročen.. je fajn.. rečte možom ki to ne vejo.. da je stvar zabavna.. pa rajcig user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2007 13:45:34   
Anonimen
Meni ga je mož kupil,ga je enkrat med sexom naenkrat izpod pouštra izvlekel...pa se nisem nič pritoževalauser posted image .
Potem sem pa še dva dobila na dekliščini za darilo, pa tudi ni imel nič proti.
Mogoče pa lahko uporabiš izgovor da si ga dobila za darilo in ga je sedaj pač treba sprobat. Z njim ali brez njega....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2007 13:53:29   
snake
ja reče da si ga dobila za DARILOOOOO!!!buahahahahahahah....kaj si bo mislu mož če mu to rečešššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2007 13:55:00   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ja reče da si ga dobila za DARILOOOOO!!!buahahahahahahah....kaj si bo mislu mož če mu to rečešššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image

da se ljubimcu ne da več ubadat vsak dan..  user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2007 14:04:17   
Anonimen
Moj bi sicer vprašal od koga (bi pač bilo dobro da je moj RD v bližini, ali pa dekliščina), pol pa bi mu tako že kaj drugega zameglilo um, da nebi več imel časa razmišljat, zakaj, kako, od koga.....samo da je spet nekaj novega v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2007 21:49:54   
tejkooo
Mislim, da je najbolje da mu rečeš, da je bil za darilo drugače je pa najbolje, da take stvari kupujeta skupaj user posted image ...
PS:Močno ti priporočam še jajčka ki pulzira in vibrira in ima čisto drugi spekter vibracij, ki pa so božanske za ščegija user posted image in v kombinaciji s vibratorjem  nepozabna predigra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?