Lega dojenčka v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


nina -> Lega dojenčka v trebuhu (28.3.2007 15:16:26)

Pozdravljene,
ravno danes sem bila pri ginekologinji na rednem pregledu. Sem v 27 t nosečnosti in z mano je vse ok, nakar pa mi je povedala, da ji ni všeč lega dojenčka v mojem trebuhu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nogi in ritka so obrnjeni navzdol in zato otroka nosim tudi bolj nizko.
Rekla pa mi je, da naj od sedaj naprej spim s "povštrom" pod hrbtom in naj pijem veliko količino tekočine, da bi mogoče poln mehur obrnil malčka.
Ali je mogoče katera tudi imela takšen problem? kaj pa če se malček čez 4 tedene še ne bo obrnil? Kaj sledi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Prosim za odgovore, pa lep pozdrav vsem skupaj!!

Nina




Anonimen -> RE: Lega dojenčka v trebuhu (28.3.2007 15:26:18)

Ne vem kakšno vlogo ima lega otroka v 27 tednu.Imaš zelo čudno ginekologinjo.Moj nasvet,ne poslušaj je




smotka lonib -> RE: Lega dojenčka v trebuhu (28.3.2007 16:05:10)

Meni je pri drugem otroku moj G reku, da se še ni obrnil. To je bilo nekje v27 ali 29T. Mi je pa rekel, da če se čez 4 tedne ne bo obrnil sam, da bom šla na obračanje. Ampak se je moj otrok naslednjič obrnil tako, da mi ni bilo treba na obračanje. Upam, da se ti bo v naslednjih tednih sam obrnil.


Srečno!




Eca -> RE: Lega dojenčka v trebuhu (28.3.2007 16:47:16)

Mene je tudi moja g. "razveselila" z medenično lego v 32t. Kontrolo imam čez 2t, ko bom v 36t in upam, da se dete obrne. O nasvetu tvoje g. pa prvič slišim. Na zunanji obrat pa jaz ne bi pristala - lahko sproži porod, otrok pa se po možnosti obrne nazaj v medenično lego[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Če se na naslednjem pregledu dete ne bo obrnilo dobim napotnico za p. da me še tam pregledajo in se odločijo glede poroda - naravni ali carski.

Upam, da se tvoje dete obrne, sicer pa imaš še nekaj tednov časa - torej še nekaj možnosti da se obrne.

Lp, Eca




Stran: [1]