Jaz pa.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Teni_ -> Jaz pa.... (7.10.2004 15:32:31)

Vsem skupaj držim pesti na rokah in nogah, da bi vam čimprej uspelo, da bi čimprej za testu zagledale:modri: in se lahko veselile.

Punce super ste, ko se tako lepo spodbujate!

Lp,
Mojca:rozica:

Darja* -> Jaz pa.... (7.10.2004 17:26:26)

Mojca hvala za tvoje pestke, mogoče nam pa le pomagajo.

Darja*

ninca -> Jaz pa.... (7.10.2004 17:58:14)

jaz tudi, jaz tudi...

...držim pestke za vse, da bi končnooooo vidle :roza: :modri:! naj vam pomagajo :angel:, da boste čimprej v 9nebesa s svojimi :modri::duda::roza: v bušiju;)!

Anitka -> Jaz pa.... (7.10.2004 18:45:11)

HVALA, HVALA, HVALA, HVALA!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka:metulj:;)

cat -> Jaz pa.... (7.10.2004 21:34:12)

Hvala za pestke, ampak mislim, da nama tudi ta mesec ni ratalo. Ne vem, občutek pač. Sem kr malo žalostna.

klarisa -> Jaz pa.... (8.10.2004 7:48:09)

:kuza:Mojca, hvala ..Vsaka pestka več je dobrodošla. Nama ni usojeno oz. ne moreva zanositi po naravni poti, tko da sva dala letos čez že 3 neuspešne postopke ICSI. Ta težka hormonska terapija res čisto zdela telo in predvsem vpliva na psiho.Zdaj pri zadnjem je prišel dan,ko sem že čisto obupala, da bom kdaj mama, da nama bo kdaj uspelo...In po tistem grdem dnevu je prišel nov in VEM, da bom nekoč mama..S polno kapo upanja in volje gremo naprej!

Vsem pošiljam :angel:-tiste ki že imate :duda:, da pazi na njih , tiste ki jih še nimate da jih dobite!

pa pa :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Stran: [1]