trajna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Blejka26 -> trajna (28.3.2007 14:02:50)

oj.Mene pa zanima če ti trajan-taka čist v izi,zelo uniči lase????a ima katera izkušnje s tem.Imam sicer pobarvane lase na blond,malo daljše-mal čez ramena in od poroda so mi kar precej izpadle...se pravi da imam mal že uničene..

Putka -> RE: trajna (28.3.2007 14:53:56)

Kakšna pa je trajna u izi? Kolikor vem, morajo dat gor neko kemijo, da ti strukturo las podre, potem navijejo na različne navijalke in spet drugo kemijo, da se kodri fiksirajo. Ali so kodri čist svedrasti ali pa lepo valoviti pa je pomoje od navijalke odvisno.

Barvani lasje pa so že itak uničeni, ker jih spet tretja kemikalija "naluknja", da gre potem barvilo not.

Kaj pa če si jih sama vsake tolk naviješ? Tako imaš še vedno lahko ravne, če ti to paše.

African queen -> RE: trajna (28.3.2007 20:51:49)

Kar jaz vem,trajna ni več moderna!Raje si lase navij na navijalke ali pa daš gor kakšen dober preparat od Tigi ali Paul Mitchell in lase posušiš.

Olivija -> RE: trajna (29.3.2007 9:37:26)

finta pri trajni je, da frizura dalj časa drži, če si jo recimo sam naviješ, pa tudi lasje niso tako mastni.

Meni je frizer naredil volumen trajno, kar ne pomeni, da imam tisti mini-val iz osemdesetih in je prav fajn, ker zdaj nimam več polizanih in mastnih las.

Sem imela pa še barvo na laseh in niso nič bolj poškodovani.

elizabeta p -> RE: trajna (29.3.2007 10:03:34)

O volumen trajni tudi jaz že nekaj časa razmišljam. Mam ful mastne lase in težke tko da zgledam čist polizana.če si jih pa na ježke navijam pa itak vsae dol pade.
Olivija, pol si zadovoljna?

Olivija -> RE: trajna (29.3.2007 10:49:11)

sem zelo zadovoljna, še posebej ker že cel teden hvalijo mojo frizuro v
službi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako da se je očitno res splačalo.

Z navijalkami sem imela pa enak problem, mi je vse takoj dol padlo. Zdaj zgleda pa bolj "polna" frizura.

Blejka26 -> RE: trajna (29.3.2007 14:05:58)

meni bo to delala moja prijateljica ki je frizerka in ima pripomočke doma.Sama mi je povedala da se pol lasje malo bolj uničijo..ne bo mi naredila čisto tisti mini val,ampak tko da bom imela volumen-malo manjši kot pa če si daš kitke.Ker imam res redke lase in bi si rada dala volumen zato,da bo izgledalo kako veliko las imam.Po porodu so mi res ful izpadli.Navijat se mi pa ne da ker itak to ne drži dolgo.

Olivija -> RE: trajna (29.3.2007 21:38:21)

V srednji šoli in na faksu sem ogromno esperimentirala s trajnami. Celo spiralno sem imela. Vmes sem lase navijala na vročo krtačo (pa je bila že trajna gor), skoraj vsak dan pred šolo - ej res nevem, vse so preživel, sem pa redno konice strigla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Blejka26 -> RE: trajna (30.3.2007 21:16:32)

danes sem si jo dala delat in sem res ful zadovoljna

jasnika -> RE: trajna (30.3.2007 21:26:22)

kolk pa stane volumen trajna-približno?
l

Olivija -> RE: trajna (2.4.2007 11:41:06)

Striženje + volumen trajna (dolgi lasje) 50 evrov. 

jasnika -> RE: trajna (2.4.2007 11:53:04)

oooo hvala pa sem le dočakala odgovor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Blejka26 -> RE: trajna (2.4.2007 20:32:47)

meni je to naredila kolegica za 10e drugače pa vem da je pri frizerju to drago

Stran: [1]