Anonimen -> RE: otrok - maneken (28.3.2007 22:09:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka IZVIRNO SPOROČILO: raho Drugače pa si ga lahko ogledaš v mojem albumu. Sem si res ogledala. Kakovostne so že, ampak meni ful kičaste. Anne Geddes stil, samo ona je pač Anne. Tudi jaz sem našo pri dveh letih k fotografu peljala, ampak jo niso nič našemili, klasičen portret. Tale mornarček pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Putka, book se ne dela z enim portretom... Pravi book ima 42 strani, vsebovati pa mora vsaj 18 različnih stilov fotk. In hvala bogu, da nimamo vsi enakega okusa. Book je stal 600 € (s popustom, ker ga je večinoma fotografiral moj zelo dober prijatelj, ki za delo ni računal nič, sam za material je; je pa drago razvijanje slik na določeni format in vezava), vsebuje 42 strani. Delala pa sta ga 2 fotografa. Moj kolega in še en v ljubljani, ki je potem sam book tudi naredil. Ampak jaz sem dala narediti book malemu za spomin in vsebuje fotografije prvih dveh let njegovega življenja. Večino pa jih je res naredil moj kolega fotograf.
|
|
|
|