Nika v službi -> Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora (28.3.2007 9:15:28)
|
Odločamo se za letošnji dopust in nekaj me je presvetlilo, da bi šli v Umag. Gledam hotele Sol Umag, Sol Aurora in Sol Koralj. Kakšne so vaše izkušnje? Predvsem me zanima, če je plaža primerna tudi za otroke (mi imamo punčico 1, 5 let oz. takrat bo stara skoraj dve leti) - senčka, kamenčki, pesek, mivka, igrala, ogrevan zunanji bazen.... Kateri hotel je najboljši, ali so vsi trije hoteli neposredno na plaži oz. v njeni neposredni bližini (ne bi se ravno vsak dan večkrat z vso kramo sprehajala po nekaj 100 m), kakšne so ure obrokov (zajtrk, večerja), ali je dovolj dodatne ponudbe ala carte restavracij. Baje so v okviru hotela Sol umag tudi depandanse Park?! Kako izgledajo? Klima je obvezna! Prosim za vaša mnenja, sama razlika v ceni niti ni tako zelo pomembna, vem, kakšen je cenovni rang. Prosim tudi, da ne komentirate, kam DRUGAM naj grem, ker smo že prepotovali precej sveta in tudi druge sredozemske destinacije (ki so praviloma precej boljše in cenovno ugodnejše od tele istrske variante), ampak tokrat pride v poštev nekje blizu, torej Istra ali slo-obala. Iskrena hvala.
|
|
|
|