končno (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mojca20 -> končno (7.10.2004 11:22:17)

No končno se je začelo v radiatorjih nekaj dogajati. Vsaj voda se že pretaka, malo so že bolj mlačni kot dosedaj, ko so bili ledeni kot :hudicek:! Doma pa 6 mesečni dojenček, mami hodi po stanovanju oblečena kot medved, ta malga pa zjutraj po stanovanju prenašam kar v spalni vreči! Upam da bo zdaj bolje! Kaj pa pri vas, je že kaj topleje?

malika -> končno (7.10.2004 11:24:23)

Mi smo v hiši in že tu in tam kurimo, drugače pa sem grela s kaloriferjem.:)

TARA in MAJ -> končno (7.10.2004 11:26:33)

NO TUDI MI IMAMO TO SREČO DA REDIJATORJE LAHKO PRIŽGEMO SAMI:racka:

Lenny -> končno (7.10.2004 11:27:00)

Naši radiatorji so ledeni, cunje se ne sušijo, elektro bo pa veselo kasiral, ker vklapljam kalorifer.
To prehodno obdobje je res :hudicek:

MINEJA -> končno (7.10.2004 11:59:49)

Pri nas pa je moj mož taščo prosil, če bi lahko zjutraj in zvečer malo zakurila in je sedaj malo boljše. perilo pa se suši takooooooooo dolgo. Zuanj še dlje ...
Saj bo boljše ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> končno (7.10.2004 12:08:44)

:duda::)-Ja vi pa že kar o radiatorjih debatirate.Jaz sem presrečna da še ni začela kurilna sezona,upam da bo zdržalo tako šedo konca meseca,bomo manj nafte porabili.Pri nas je pravkar tako toplo da smo v kratkih rokavih in imam odprta okna.Sicer nekaj napovedujejo za petek jaz pa upam da bo samo dež ne pa mraz:zmeden::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Lep pozdrav iz :morje::morje::morje::morje:

KatjaP -> končno (7.10.2004 12:55:21)

Tudi pri nas v Nm se še ni začela kurilna sezona, tako da se zjutraj grejemo na kalolifer. Elektro bo pa lep poračun elektrike poslal :(

Pupica -> končno (7.10.2004 14:17:43)

ja mamo mi tut :hudicek: srečo. Zjutri laufa centralna, če je pa zvečer hladno pa moj dragi mal kaminčk zakuri, pa se pol fino da še mal romantiko zganjaT;);).
K sreči so pa dnevi prav prekrasno topli, enkratni za sprehode.
Pošiljam vam enga:)da vas ogreje!!!!

kimi -> končno (7.10.2004 14:28:46)

Ja pri nas že kar dolgo gori plin. Že 2 tedna. Skrbelo nas je, ker smo brez fasade pa je bilo resnično mraz. Pa smo morali vključiti gretje, da malčku nebi bilo mraz.

Anonimen -> končno (7.10.2004 14:32:49)

Mi smo v bloku, kjer sicer že kurijo, ampak imamo vse radiatorje zaprte. Razen v kopalnici, Imamo pa stanovanje obrnjeno na jugozahod, tako da imamo popoldne notri 24 stopinj. Moramo imeti še zvečer okno odprto, da se hladi...

mehurčica -> končno (7.10.2004 18:19:24)

Nas pa zzzebe. Zdaj ko je malo lepše vreme sicer ne, ampak jaz bi vseeno imela malo bolj toplo v stanovanju.

tina.nika -> končno (7.10.2004 20:44:27)

Pri nas - v Celju- pa kurijo ze cca. 10 dni:bravo::bravo: Res da najbolj zjutraj,malo zvecer, cez dan pa soncek sije tako da imamo toplo. Res pa je da bojo poloznice spet :hudicek: visoke.:((
LP, Tina

Stran: [1]