Pediater na Vrhniki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


pp001 -> Pediater na Vrhniki (27.3.2007 20:25:30)

Živjo!

Zanima me, če katera pozna pediatre v ZD Vrhnika in ali so vredu. Sem bolj nova na tem koncu in v kratkem pričakujem otročka, pa ne poznam nikogar, da bi mi svetoval katerega naj izberem. Mislim, da sta na izbiro 2, pa bi rada prej kaj izvedela o izkušnjah z njimi.

Hvala za pomoč!





Nixxon -> RE: Pediater na Vrhniki (28.3.2007 9:44:54)

Ena pediatrinja je že dokaj stara, kolikor vem, mislim da je kar OK, z drugim pediatrom ima pa moja žena izkušnje iz njegovega prejšnjega delovnega mesta, pa nima kaj veliko dobrega za povedat čez njega (jaz ga ne poznam). Midva imava pediatra v Logatcu, nama ga je nekako uspelo dobiti.




šuša -> RE: Pediater na Vrhniki (30.3.2007 16:21:31)

Jaz sem imela otroke pri Casermanu,vendar ga s 1.4 ne bo več.Katerega bomo dobili ne vem.Je pravi kaos.




Luns -> RE: Pediater na Vrhniki (2.4.2007 8:55:38)

Poskusi dobit dr. Rožmanc- Drašler, ona je super ostalih se pa nihče ne pohvali najbolj. Jaz hodim k njej že celo življenje in tudi sina imam pri njej se zelo potrudi za svoje paciente.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




bini -> RE: Pediater na Vrhniki (2.4.2007 11:37:19)

A da Caserman spet menja službo???
prej je bil pri nas v Iv. Gorici in mislim, da je v nekaj letih šel, prišel nazaj in pred dobrim letom spet šel?? ljudje pravijo da zaradi pritožb... jaz sem bila z njim zadovoljna dokler se niso začele težave, ker se je izkazal za malo premalo natančnega oz. je imel določene odločitve bolj slabe.... mi imamo že 1,5 leta samo 1 pediatra (ta je vredna zlata= - norišnica!!!)... me pa zanima kam dr. C odhaja zdaj?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] morda se vrača k nam nazaj?




borovnička -> RE: Pediater na Vrhniki (2.4.2007 23:03:06)

Na Vrhniki je Caserman edini pediater, pa še ta bo ostal samo še par tednov.

Bini... Caserman odhaja v Kamnik, tako, da si lahko oddahneš.

Luns, ti si pa ena redkih, ki je z Rožmančevo zadovoljna. Ona je bla prej super zdravnica, zdaj se ji pa pozna, da je pred penzijo. Verjetno ji delovni elan pada. No, ampak glavno, da si zadovoljna.

pp001, najboljše, da še malo počakaš, da pride nov pediater ali pa pediatrinja, to bo zgleda kmalu.

Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]