|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moda za noseče
27.3.2007 17:50:14   
Anonimen

Da se ne bi samo o oblekah za nas pogovarjalo,evo moda za vse pričakujoče in tiste,ki še boste,da boste modne in lepe,športne in elegantne.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2007 20:01:29 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moda za noseče
27.3.2007 17:55:21   
solatja
in zelo bogate.... si pozabla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 18:08:57   
Anonimen
Pa še,vsaj za idejo kako se obleči:

http://www.pollinesrl.com/it/sara/fo_01.shtm
user posted image

http://www.jeanspremaman.com/

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 18:10:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

in zelo bogate.... si pozabla!user posted image user posted image user posted image

Ma ni res,tudi cenejše verzije se najde,naj bodo primeri vsaj za ideje.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 18:23:07   
solatja
hja, kepica se mi je, takrat  ko sem kupvala, zdela precej draga - tam nekje ko la Vie (ene 15000 za hlače, 10000 za krilo, tunike in majce pod 5000 ni za dobit,...). tud modrci, ki sem jih tam kupla, so bli dražji kot pa v Popku. čeprav majo pa v Kepici velik lepše stvari, bolj fensi. Popek je bolj športen.

so pa res ful lepe te stvari na linkih, bi še sama kej mela (tokrat brez trebuhauser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 18:51:02   
tinkamiška
Tista zelena varianta je super, sploh varianta z krilomuser posted image Hm bi mela tako ja, samo moram bit najprej nosečauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 18:52:09   
tinkamiška
user posted image
tole sme mela v mislihuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 18:52:23   
Anonimen
Če se ozreš,kaj pa je sploh še poceni za vsak žep.Malo samo cunje.In to je
žalostno,če hočeš biti lepo oblečen moraš kar pošteno seči v denarnico.
Jaz nosečniških nisem kupovala,dvakrat sem bila čez poletje in na srečo so bile takrat ful v modi oblekce od pod prs široke ali na zvonc.Dve tri oblekce ene hlače platnene,predelane v nosečniške in tunike čez pa je bilo.
Zimsko nosečnost pa na stave narejena oblekca in pulover(mi je sestrična naredila,pa spet hlače predelane.

Tako so bile obleke in pulover še za pozneje uporabno.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 19:07:53   
Taula
Kolk je cute.user posted image  Jaz ne nameravam kupovati ful garderobe, ko bom noseča. Po moje se je treba samo znajti..kupiš lahko cenejše zadeva, malo kombiniraš, daš kaj šivilji... Za doma bom pa imela čisto navadno, (ne)nosečniško trenerko večje številke. Je pa žalostno da je stvar takoj ko dobi oznako nosečniška oblekca takoj dražja.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 19:13:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Tista zelena varianta je super, sploh varianta z krilomuser posted image Hm bi mela tako ja, samo moram bit najprej nosečauser posted image

LP,
Tinka

Jest pa mislim,da bi bil dober komlpet tudi za normalno stanjeuser posted image user posted image
Ideja pa je,ja pokažeš šivilji,kupiš blago pa ti zašije.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2007 8:54:34   
Anonimen
To zeleno pa je vauuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še en razlog za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2007 10:54:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

To zeleno pa je vauuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še en razlog za user posted image

Glej,da ujameš zimski terminuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.