|
Decemberke, kako nam gre? 7.10.2004 15:51:04
|
|
|
|
BONI*
|
Hojla! Jaz pa sem ravno včeraj zajadrala v 31 teden. Tudi moj škratek je zelooo živahen. Ves čas se prekopica in brca, da ga včasih že prav milo prosim, da naj da malo mir, pa me seveda čisto nič ne uboga. Imam pa že cel teden težave s spanjem. Po moje je kriv nov jogi. Kupila sva Dormeota, pa je tako trd, da mene že po eni uri ležanja na boku ful boli hrbet. Vsako jutro se zbudim nenaspana. Saj počasi se privajam. Najbrž sploh ne bi bil problem, če bi lahko ležala na trebuhu ali vsaj na hrbtu. Malenkost mi tudi otekajo noge, res pa je, da sem veliko v gibanju. Trebuh imam že kar velik, čeprav ga iamjo nekatere punce z enakim stažem precej večjega. Joj, jaz že svojega komaj okoli prenašam! Do segdaj sem se zredila 4 kg. Po svoje kar ne morem verjeti da le toliko, ker sem že od nekdaj nagnjena k prekomerni teži, sedaj pa imam tudi zelo velik apetit za sladkarije. Še ponoči, ko ne morem spati, kar naprej hodim iskati prigrizke v omaro ali hladilnik. Tudi midva (mi trije) sva začela hoditi v Šolo za starše v Lj. Danes smo imeli že tretjič. Ta teden sva bila v dopoldanskem turnusu, pa je bila kar gužva. Za najinega :duda: sva nakupila večinoma že vse. Manjkajo nama samo še kakšne malenkosti, za katere sva ugotovila, da bi jih bilo dobro imeti ravno v Šoli za starše. Sicer pa morava dati nekaj možnosti za nabavo tudi dedkom, babicam, tetam, stricem,... ki se že sedaj pritožujejo, da nama itak nimajo kaj kupiti, ker že vse imava. Brez skrbi, se bo že našlo kaj za na njihov seznamček. Lp, Boni
|
|
|