Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In zgodilo se je..... 29.3.2007 21:11:23
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Jest bom napisala kr v svojo temo. Dostikrat sem razmišljala, da kako bi tala naslov sporočilu, da sem noseča. Pa mi je rojilo po glavi 100 idej. Najnovejša je tale zgoraj. Torej - od danes sem URADNO SREČKA NOSEČKA! bHCG je bil 634. Verjetno enojček, bo pa zato toliko bolj rejen. Upam, da nosečnost uspešno speljemo do konca novembra! Hvala vam punce, ker ste tukaj - vsaki posebej eno in en . Brez vas bi mi blo 100x huje.... Pa sej se beremo! Aja, pa še ena prošnja: a boste držle pesti, da se bo na 1. UZ srček videl? Hvala! No, tolk za dons, zdej grem pa mal spat.... Draga Špelka, Kot bi "slutila" da se nekaj pomembnega dogaja, po zares dolgem času skočim na stran zanositev...Preberem...pubuljim...še enkrat preberem če je res...IN RES JE !!!!! KRASNO NOVICA!!!! Sploh ne vem kako naj ti čestitam,tako sem vesela zate kot takrat ko sem sama zanosila... Iz vraževernosti me kar nekaj časa ni bilo sem gor in moram povedat da me je kar malo sram ker zadnje čase nisem spremljala tvoje zgodbe...A važno je da je uspelo in da smo tudi me "stare so-borke" prišle do svoje sreče! VSE NAJ NAJ NAJ NAJ! Srečna sem za vaju.. LP SISY
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?