Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 19:48:22
|
|
|
|
vampirka
|
Špelka, še enkrat: lepo in brezskrbno nosečnost ti želim!!! se bo ziher videl...mogoče celo ! Sedaj pa uživaj in pusti se crkljat (naj tvoj dragi hodi na podstreho perilo obešat ).
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 19:56:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 20:34:07
|
|
|
|
Anitka
|
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nova nosečkaaaaaaaaaaaaaa Bravo Špelka , bravo bodoči ati in bravo Želim ti lepo, mirno nosečnost in zdravega ali
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 20:58:15
|
|
|
|
Marina_
|
Juhu ŠPELKA!!! Bravo!Tako sem srečna,da bi te kar stisnila,če bi te imela tukaj. Sedaj pa je na vrsti: Anitka
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 21:17:24
|
|
|
|
markmeh
|
iskrene čestitke in mirno nosečnost ti želim srečno in bravo
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 21:24:04
|
|
|
|
tosja
|
Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tako sem vesela tvoje novice! Sedaj pa uživaj, pusti se razvajat... Komaj čakamo novic s prvega UZ - ali
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 21:46:10
|
|
|
|
tia
|
Špleka ČESTITKE! Želim ti mirno nosečnost,čim manj slabosti. LP Tia
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 22:14:06
|
|
|
|
dajamaja
|
Se pridružujem vsem lepim željam ob !
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 22:32:07
|
|
|
|
biba26
|
Super čestitem,upam da se ti kmalu pridružim! Želim ti veselo
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 22:57:05
|
|
|
|
pika74
|
uuuuuuuuuuuuu dej, da te polupčkam sem tok vesela, da je ratal Drž se!
|
|
RE: In zgodilo se je..... 27.3.2007 23:49:36
|
|
|
|
ija
|
Špelka, fuul sem vesela zate se te spomnim še iz tvojega prvega postopka in se spomnim, kako si bila žalostna, zato si lahko mislim, kako zeloooo si zdaj vesela. Uživaj v tem in držim pesti za močno bitje srčka! ija
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 7:19:31
|
|
|
|
anadejka
|
No evo Špelka,pa si končno dočakala .Želim ti prijetno in mirno nosečnost,uživaj kokr se da,bodi vesela in zdrava,pa itak da ti vse držimo za ali !!! Srečno!!!
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 9:56:37
|
|
|
|
čiška
|
Špelka,joj kolk lepe novičke iz srca ti želim mirno in lepo nosečnost,vse bo v redu boš vidla!!Stiskam pestke!
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 10:33:52
|
|
|
|
koala
|
JEEEEEEJJJJJJJJJ Špelka!!!!!!! To mi delaj!!!!!!!!!!! Sploh ne veš kako sem vesela zate. Zdaj pa maksimalno uživaj, naj te ne pestijo slabosti in jasno je, da bo srček. Pa vseeno stiskam pestke!!!!!!!!! Poročat pa vseeno ne pozabi!!!!!!
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 10:40:09
|
|
|
|
medika 13
|
Špelka čestitke Seveda ti želim lepo , držim pesti da se bo vse odvijalo tako kot se mora! Enostavno uživaj srečka nosečka!
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 13:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Špeeelkaaaaaaaaaaa Seveda bo vse ok. Bomo močno navijale zate
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 15:48:17
|
|
|
|
Skorpija
|
Čestitke Špelka in eno lepo, veselo in brez dvoma zdravo Če me spomin ne vara (ker leta so vseen tle, kneda ) sva midve začeli skupaj s prvim postopkom... Mene do rezultata tokrat loči še 6 dni ali pa M (tiktak tiktak)...
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 17:43:32
|
|
|
|
andreja2000
|
čestitke,ter lepo in zdravo
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 19:57:00
|
|
|
|
Špelka
|
Punce, vsem vam hvala za čestitke!!!! ZLATE STE! UPAM DA SE VAŠE DOBRE ŽELJE URESNIČIJO! Skorpija - ne vem, al sva bli čisto skupaj s postopki, vendar se te spomnim, k si mi faca! praviš 6 dni??? Uh, močno ti držim pesti, da tuudi ti končno zagledaš magično drugo črtico. Jaz sem tokra rabila ene 8 testov, da sem se prepričala, da druga črtica ni samo plod moje domišljije. PA OBVEZNO JAVI! LP, Špelka
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 20:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!!!!! Že držim pestke za ultrazvok in pa zdravo & mirno nosečnost želim.
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 20:56:17
|
|
|
|
monikap
|
Špelka lepo,mirnoin polno razvajanja
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 28.3.2007 23:15:18
|
|
|
|
pot
|
Čestitke, Špelka ob prekrasni novici!!! Uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: In zgodilo se je..... 29.3.2007 12:32:18
|
|
|
|
Skorpija
|
Mislim, da sva obe začeli lani poleti... Jaz se potem nisem javljala, ker sem imela blazno dela sama s sabo, da sem si malo podstrešje popucala in tudi to je še "work in progress", bom pa javila, seveda, ko vidimo kako in kaj. Testov pa jaz ne maram, ker so vedno zlo žleht do mene, tako da ga zaenkrat ne mislim kupovat, ko pa mi bo enkrat uspelo in mi bodo to potrdili, jih bom pa tudi jaz najbrz en XXL paket pomarkirala in podelila naokoli Pa srečno še na UZ!
|
|
RE: In zgodilo se je..... 29.3.2007 20:25:33
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija Testov pa jaz ne maram, ker so vedno zlo žleht do mene, tako da ga zaenkrat ne mislim kupovat, ko pa mi bo enkrat uspelo in mi bodo to potrdili, jih bom pa tudi jaz najbrz en XXL paket pomarkirala in podelila naokoli izjava tedna P.S. špelka še enkrat čestitke!!!! Pa prid nas (fosilke) še kej pogledat na ta forum.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.