|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: In zgodilo se je.....
27.3.2007 18:53:22   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Špelka, pa eno fejst lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2007 19:48:22   
vampirka
Špelka, še enkrat: lepo in brezskrbno nosečnost ti želim!!! user posted image  se bo ziher videl...mogoče celo user posted image user posted image  user posted image ! Sedaj pa uživaj in pusti se crkljat (naj tvoj dragi hodi na podstreho perilo obešat user posted image ).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2007 19:56:37   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.3.2007 20:34:07   
Anitka
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nova nosečkaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Špelka user posted image , bravo bodoči ati user posted image in bravo user posted image user posted image

Želim ti lepo, mirno nosečnost in zdravega user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.3.2007 20:58:15   
Marina_
user posted image user posted image user posted image Juhu ŠPELKA!!! Bravo!Tako sem srečna,da bi te kar stisnila,če bi te imela tukaj.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa je  na vrsti:

user posted image   Anitka user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.3.2007 21:17:24   
markmeh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in mirno nosečnost ti želim
srečno in bravo

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.3.2007 21:24:04   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tako sem vesela tvoje novice!

Sedaj pa uživaj, pusti se razvajat...

Komaj čakamo novic s prvega UZ - user posted image    ali   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.3.2007 21:46:10   
tia
Špleka ČESTITKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti mirno nosečnost,čim manj slabosti.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.3.2007 22:14:06   
dajamaja
Se pridružujem vsem lepim željam ob user posted image !
user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.3.2007 22:32:07   
biba26
Super  user posted image čestitem,upam da se ti kmalu pridružim!

Želim ti veselo user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.3.2007 22:57:05   
pika74
user posted image uuuuuuuuuuuuuuser posted image

dej, da te polupčkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tok vesela, da je ratal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drž se!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.3.2007 23:49:36   
ija
Špelka, fuul sem vesela zate user posted image user posted image user posted image  se te spomnim še iz tvojega prvega postopka in se spomnim, kako si bila žalostna, zato si lahko mislim, kako zeloooo si zdaj vesela. Uživaj v tem in držim pesti za močno bitje srčka!
user posted image  ija 

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.3.2007 7:19:31   
anadejka
No evo Špelka,pa si končno dočakalauser posted image .Želim ti prijetno in mirno nosečnost,uživaj kokr se da,bodi vesela in zdrava,pa itak da ti vse držimo user posted image user posted image user posted image za user posted image  ali user posted image user posted image !!!
Srečno!!!

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.3.2007 9:56:37   
čiška
Špelka,joj kolk lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz srca ti želim mirno in lepo nosečnost,vse bo v redu boš vidla!!Stiskam pestke!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.3.2007 10:33:52   
koala
JEEEEEEJJJJJJJJJ Špelka!!!!!!! To mi delaj!!!!!!!!!!!
Sploh ne veš kako sem vesela zate. Zdaj pa maksimalno uživaj, naj te ne pestijo slabosti in jasno je, da bo srček. Pa vseeno stiskam pestke!!!!!!!!!
Poročat pa vseeno ne pozabi!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.3.2007 10:40:09   
medika 13
user posted image user posted image user posted image Špelka čestitke user posted image user posted image user posted image Seveda ti želim lepo user posted image , držim pesti da se bo vse odvijalo tako kot se mora! Enostavno uživaj srečka nosečka! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.3.2007 13:51:34   
Anonimen
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Špeeelkaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Seveda bo vse ok. Bomo močno navijale zate user posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.3.2007 15:48:17   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Špelka in eno lepo, veselo in brez dvoma zdravo user posted image

Če me spomin ne vara (ker leta so vseen tle, kneda user posted image ) sva midve začeli skupaj s prvim postopkom... Mene do rezultata tokrat loči še 6 dni ali pa M (tiktak tiktak)...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.3.2007 17:43:32   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke,ter lepo in zdravo user posted image       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.3.2007 19:57:00   
Špelka
Punce, vsem vam hvala za čestitke!!!! user posted image  ZLATE STE! UPAM DA SE VAŠE DOBRE ŽELJE URESNIČIJO! user posted image

Skorpija - ne vem, al sva bli čisto skupaj s postopki, vendar se te spomnim, k si mi faca! praviš 6 dni???

Uh, močno ti držim pesti, da tuudi ti končno zagledaš magično drugo črtico. Jaz sem tokra rabila ene 8 testov, da sem se prepričala, da druga črtica ni samo plod moje domišljije. user posted image

PA OBVEZNO JAVI!

LP, Špelka 

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.3.2007 20:50:03   
Anonimen
Čestitke!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Že držim pestke za ultrazvok in pa zdravo & mirno nosečnost želim. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
28.3.2007 20:56:17   
monikap
Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo,mirnoin polno razvajanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.3.2007 23:15:18   
pot
Čestitke, Špelka ob prekrasni novici!!! user posted image user posted image user posted image

Uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.3.2007 12:32:18   
Skorpija
Mislim, da sva obe začeli lani poleti... Jaz se potem nisem javljala, ker sem imela blazno dela sama s sabo, da sem si malo podstrešje popucala in tudi to je še "work in progress", bom pa javila, seveda, ko vidimo kako in kaj.

Testov pa jaz ne maram, ker so vedno zlo žleht do mene, tako da ga zaenkrat ne mislim kupovat, ko pa mi bo enkrat uspelo in mi bodo to potrdili, jih bom pa tudi jaz najbrz en XXL paket pomarkirala in podelila naokoli user posted image

Pa srečno še na UZ!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
29.3.2007 20:25:33   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Testov pa jaz ne maram, ker so vedno zlo žleht do mene, tako da ga zaenkrat ne mislim kupovat, ko pa mi bo enkrat uspelo in mi bodo to potrdili, jih bom pa tudi jaz najbrz en XXL paket pomarkirala in podelila naokoli user posted image

izjava tedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
špelka še enkrat čestitke!!!! Pa prid nas (fosilke) še kej pogledat na ta forum.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.