|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razmišljam....
29.3.2007 10:16:25   
BaNeLa
Jaz pa mislim, da je prav, da se otrokom pokaže, da ne morejo biti od staršev odvisni celo življenje. Meni so moji omogočili, da sem končala univerzo, vendar pa sem jaz s štipendijo in s počitniškim delom, skupaj z mojim, ki je bil tudi študent, služila denar za prvi avto (in kako grozno cool občutek, ker je samo tvoj.....), za prvo obnovo stanovanja v hiši njegovih staršev, za prvo jadrnico, za vsa potovanja po svetu in zdaj ko smo že v službah nekaj let, imamo tudi novo veliko stanovanje....pa niti tolarja niso primaknili starši, ker jim raje pustim tisto kar zaslužijo, da uživajo še del življenja, ki jim je ostal.....Danes tudi svoje otroke navajam, da pač ne morejo dobiti vsega.....vem pa, da jih bom poskusila naučiti tega, da so zadovoljni s tistim kar imajo in da si sami gradijo življenje....jaz jim bom pomagala z pravim usmerjanjem in podporo (čim manj materialno). Se mi zdi, da ej danes vse tako pokvarjeno in materialistično....
Poznam primere,ko starši dajo svojim otrokom avto, pa stanovanje...pa ....in njihovo (otrokovo) zadovoljstvo? NI GA, ker jim to nič takega ne pomeni.....jaz....uživam vsak trenutek v SVOJIH stvareh, vem, da mi nihče ne bo nikoli mogel reči, da sem kaj dobila.....hkrati, pa nisem breme staršem in raje jaz njim še kaj primaknem, če odpeljejo vnuke na dopust.....
Mislim, da je bistvo kako naj bi starši pomagali v tem, da dajo podporo pri šoli, izobrazbi in ne toliko pri denarju....

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.3.2007 10:20:57   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: muška

,... kdaj bomo mi na vrsti?

ko boste vsi po vrsti nehali misliti, da ste jim nekaj dolžni....in ko bo tvoj mož opravil s slabo vestjo...

...vox populi...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2007 13:58:10   
trojči
Pa kaj sem jaz res z lune padla in edina kaj dobila od staršev? user posted image user posted image user posted image

Saj ni šlo za velike zneske, po jurja, dva tu in tam, pa rabljeno posodo, odeje in tako....a po vaše je treba otroke izšolat, potem pa se naj znajdejo kakor vejo in znajo?

Glejte, da boste istega mišljenja še, ko bodo vaši lastni otroci šli na svoje. Da jim ja ne boste kaj dale. Ker drugače bo to skregano z vašimi trdnimi prepričanji, da se mora vsak sam znajt kakor ve in zna. user posted image

Še vedno pa trdim, da ta post ne bi nastal, če bi šlo za avtoričine lastne otroke. Ne bi pomišljala, če bi imela lepšo kopalnico ali bi dala 200 jurjev otroku, ki bi mu na tak način omogočila lažji začetek.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2007 14:15:57   
muška
Še vedno pa trdim, da ta post ne bi nastal, če bi šlo za avtoričine lastne otroke. Ne bi pomišljala, če bi imela lepšo kopalnico ali bi dala 200 jurjev otroku, ki bi mu na tak način omogočila lažji začetek.

Trojči preberi prosim še 1x kaj sem napisala!  NIKOLI mu nisem rekla, niti POMISLILA, niti napisala tukaj gor ,da jima ne sme dat denarja ali česar koli pač. Meni sta starša kar pomagala pri tem stanovanju v katerem zdaj živimo in ravno zaradi tega nimam nič proti, če tudi on pomaga svojima otrokoma. POmaga jima in jima tudi bo, tako bova nekoč tudi midva pomagala najinima otrokoma, če bova seveda imela sredstva!
Moj post je bil samo v stilu ... kdaj bomo mi na vrsti

In nisva jim dala 200 jurjev, ampak dosti več.

Pa saj ni važno, malo sem šokirana zdaj, ker razmišljam čisto drugače kot si me zdaj obtožila.user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2007 15:18:55   
BaNeLa
Trojči...ne govorimo o starih odejah, tegelcih in takih stvareh, govorimo o tem ali daš otorku vse,  - to je avto pri 18-ih, stanovanje in še to po možnosti opremljeno hi-tec takoj ko revež doštudira.....Kaj pa potem, ko ti otroci nimajo več staršev??? Se mi zdi, da se bi pa lahko vsak osamosvojil do te mere, da ne bi žical staršev.....če pa že, si pa lahko sposodi in potem vrača, ker končno ....kdaj pa potem starši pridejo na vrsto...ali je pač njihova obveza, da materialno skrbijo doživljensko za otroke?....

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2007 17:29:19   
trojči
Muška, sploh te nisem imela namena česarkoli obtožit, sori, če si tako razumela. Odgovorila nisi. Daj saj ne rabiš meni ali pa tu na forumu razlagat, a daj se vprašat, kaj bi naredila, če bi šlo za tvojega otroka. In potem boš vedela kako razmišlja in čuti tvoj mož.

Poskusila sem ti predstaviti njegovo plat medalje, če se ne pogovarjata o denarju in ti ni sam tega povedal. Še enkrat sori.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2007 17:35:35   
trojči
Banela, ni napisala, koliko sta avta stala. Jaz sem prodala svoj super dober ljubi deset let stari avtek user posted image user posted image user posted image  za dvesto jurjev, ker sem rabila klimo, ki je stari ni imel. Zato sem napisala 200 jurjev. Renovirali smo tudi kopalnico, komplet, bojler, ploščice, pipe, nova banja....tutto completo, pa se mi zdi da je prišlo manj ko 400 jurjev. Čaki, ma ne, ne spomnim se več, je že nekaj let nazaj, s 400 sem itak pretiravala.

Brezveze vse skupaj, jaz pač mislim, da če imaš in če vidiš, da je otrok v stiski, daš. Tud če ni v stiski, z veseljem daš, da gre on lahko na morje, na kak izlet, tako jaz razmišljam in tako čutim.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2007 18:26:00   
muška
ravnala bi isto kot ravnam zdaj, torej bi dala, ker/kot dajem tudi zdaj

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.