Rabim nasvet! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

madela -> Rabim nasvet! (27.3.2007 12:00:47)

Moj 2,5 letnik se je včeraj zbudil z majhnim vodenim mozoljčkom na nosu,proti večeru je imel že kar večjo ranico in vse vodeno.No danes zjutraj pa ima rumeno krastico.Mislim,da je to herpes,čeprav mi ni jasno od kod,saj ne hodi v vrtec,doma pa ga nihče drug nima.
No zanima me katero kremico naj uporabim,ker se kar kraspa in ne bi rada,da si prenese še kam drugam?

Lp.

Njuškalo -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 12:07:12)

Jaz za vse take stvari uporabim od Justa Tee trea.Ta krema je res vsestranska![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

madela -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 12:14:58)

Je na recept ali jo dobim kar tako v lekarni?
Hvala.

crci06 -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 13:04:59)

mislim, da ni na recept, da jo boš  morala kupit. V lekarni ali raznoraznih "sanolaborjih".

Anonimen -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 13:36:00)

Te kreme pa ne moreš dobit v lekarni ali katerikoli trgovini. Dobi se jo samo pri zastopnikih za Just.

krfjolca -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 13:55:07)

Meni jo zrihta mami, je pa na tubi telefonska številka zastopnice. Če hočeš, ti pošljem na ZS, da ne bom tu reklame delala ... Je pa kar draga krema, ene 7 bivših jurjev stane, vendar je res prav čudežna, čisto proti vsemu pomaga.

mika -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 16:03:47)

preden daš 7jurjev za kremo, poskusi s kremico za ritko, ki jo zmešajo v lekarni in to rumeno  ne zeleno.

madela -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 16:11:03)

Hvala za nasvete. Sicer pa si je tamali herpes prenesel na očke in morava jutri k zdravniku,bova sedaj mogoče tam kaj dobila.Drugače pa bom uporabila eno od teh kremic.
Lp

mika -> RE: Rabim nasvet! (27.3.2007 16:23:08)

o bogi revček, potem pa res najboljše da zdravnik predpiše kremico. držim pesti, da herpes čimprej izgine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

madela -> RE: Rabim nasvet! (28.3.2007 10:44:03)

Sva ravno prišla od zdravnika. No,torej zdravnica ni prepričana,če je to herpes ali je kakšna bakterija. Dobila pa sva antibiotično mazilo za oko in s tem še maževa po nosku. Upam,da se mu hitro zaceli,ker ga skeli in se cel čas praska.

Stran: [1]