|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža
27.3.2007 11:37:01   
Miša...
Dan..
iščem in ne najdem..mi lahko prosim malo povete, ker mi naši skoz govrijo da premalo jem,zato se pa baje nič ne redim.
jem tri obroke kr močne na dan, vmes pa ogromno sadja. Sem v 15 t, in nosečnost sem začela z 60 kg in jih imam še kr 60 kg.
a je to vredu, res pa je da nisem niti minute pri miru, razn kadar spim...
ginekologinja pravi, da otrok normalno raste, res pa je da mi že nosečnost rahlo pozna..
hvala
lep dan

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža
27.3.2007 11:38:05   
Anonimen
poslušaj svojo G, ne pa ostale.. itak pa mislim, da do 3 mesecev naj se sploh ne bi nič zredil.. pol pa počasi po kakšno kilo... 

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 11:42:51   
anita1984
tud jst se pridružujem bibi!
sama sem se do 20 tedna zredila samo za 3 kg. vrjemi,  še kmalu jih boš dobilauser posted image

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 11:43:32   
Anonimen
Čisto OK si. Še prehitro se boš začela rediti. Jaz sem 16 6/7 pa sem se zredila za 1 kg in se prav fino počutim. Ti kar svojo G poslušajuser posted image

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 12:03:01   
Cappy96
Vse je OK. Važno je, da se otroček normalno razvija.

Jst sem v 32 T, pa sem vsega skupaj pridelala 6 kg.
Kri imam v redu in tud otroček je fajn.
Uživaj v nosečnosti in se ne obremenjuj s kg!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 12:11:06   
lukec
Se pridružujem ostalim. Če se otrok razvija, potem je vse o.k. Važno, da zdravo in raznovrstno ješ. Jaz sem prvo kilo dobila šele v 6. mesecu.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 21:21:21   
Anol
Se pridružujem ostalim.
Si zelo pridna. Če si noseča še ne pomeni, da se rabiš na veliko rediti, ker otrok ne bo nič boljše rasel, sebi pa tudi ne delaš koristi.
Ti samo poslušaj G.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2007 9:08:17   
Bibyka
jaz sem do 18t pridobila 2kg. od 18t-29t pa sem pridobila kar 8kg. tako da se nič ne sekiraj. Še prehitro bodo kile rastle navzgor

LP

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 9:12:14   
FruityTango
Pri prvi nosečnosti nisem do štirih mesecev dobila nič + kg, konec nosečnosti sem imela +18. Sedaj v drugi sem do tretjega meseca imela isto kilogramov, 39. tednov imam sedaj in +22 user posted image , tako da ne skrbi. Gredo pa kilogramčki vsekakor dol.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2007 10:43:48   
Mateja82
Če ginekolog pravi da je z user posted image  vse vredu potem nimaš kaj skrbet. Ene se redijo bolj druge manj. Si pač mogoče ena od tistih srečnic, ki se zelo malo zredijo in nimajo težav s kilogrami, ali pa bo to prišlo še kasneje, men se jih je precej nabralo v zadnjem trimesečju.user posted image
Nikjer pa ne piše da moraš v user posted image  jest za dva tako kot si nekateri to predstavljajo.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu FruityTango)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2007 10:47:40   
HHH
Kako je to nepravično razdeljeno! Ti dobivaš gor premalo, jaz pa preveč. Nimamo kaj. Tako je. Glavno da bo na koncu vse OK. Ne se sekirat zardi kilc.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2007 12:38:54   
lunca2
Če ginekologinja pravi, da je z user posted image vse Ok potem se ne sekiraj glede teže. Smo različne in tudi organizmi so različni zato nekatere dobijo več nekatere manj kilogramov. Res pa ni dobro pridobiti preveč kilogramov.
Jaz sem v 28.tednu in sem se do sedaj zredila 7,5 kilograma.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?