|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moška opravila:)
27.3.2007 10:25:06   
Anonimen
hihihi moj postlo popravlja ze cel mesec :)) hja, zihr se sprasujete zakaj pa postlo...noo sva pac mal prevec po njej skakala...z mojim 1,5-letnikom se razumeuser posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2007 10:26:35   
Taula

Pejt jima pomagat, pa boš vedla.

Sem rekla če kaj pomagam pa je lubi rekel da je moje delo da nosim sokeca, dam lubčka lubeju in rečem kolk obvladata.user posted image To zadnje sama dodam.user posted image

Kalbo a ti pa vse popraviš?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2007 10:28:35   
Taula
hihihi moj postlo popravlja ze cel mesec :)) hja, zihr se sprasujete zakaj pa postlo...noo sva pac mal prevec po njej skakala...z mojim 1,5-letnikom se razume

Postelja je bila najin zadnji projekt. Popravljal jo je en mesec vsaka dva dni ga je nekaj motilo..da preveč škripa, da se je dila spodaj polomila (le kakouser posted image ), pol je nekaj žagal dilouser posted image  Končalo se je tako da sem jaz naročila novo dno za posteljo in sedaj je mir.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.3.2007 10:28:55   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Dej povej o štekerjih nouser posted image

Kot prvo so ga čakali skoraj eno leto, da je sploh prišel do njih (so ga čakali z brado v predalu)... potem ko se je uspel 'prebit' do njih jih je 'namontiral', ko je mama sesala po stanovanju, je sam malo potegnila kabel in spulila vse skupaj ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.3.2007 10:30:08   
kalbo
Veliko sam popravim, pa tud veliko sam nardim. Posledica je pa pol garaže orodja. Če greš pogledat tamle na naš vsakdan/gradnja/sam svoj mojster je gor link do moje omareuser posted image , zadnji mizarski izdelek, pol pa še štromarm, pa knaufarm, pa še kaj bi se našlo.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 27.3.2007 10:31:28 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.3.2007 10:31:52   
Taula
povej o štekerjih no

Kot prvo so ga čakali skoraj eno leto, da je sploh prišel do njih (so ga čakali z brado v predalu)... potem ko se je uspel 'prebit' do njih jih je 'namontiral', ko je mama sesala po stanovanju, je sam malo potegnila kabel in spulila vse skupaj ven

user posted image user posted image  Men skrbi kako bo ko se bova lotila hiško graditi. Po moje bom prej v penzijo prišla pred se bom tja selila.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.3.2007 10:37:16   
srki
Moj, ko se spravi kaj delat, tud jest nima cajta, samo da je vse narejeno ob času. Pomagam pa mu redko, ker če sem bolj pametna kot on, ni glih zadovoljenuser posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.3.2007 10:39:15   
Taula
Moj, ko se spravi kaj delat, tud jest nima cajta, samo da je vse narejeno ob času. Pomagam pa mu redko, ker če sem bolj pametna kot on, ni glih zadovoljen .

user posted image user posted image  Moj bi rekel..ja sedaj je lahko to reči, ko sem ti jaz nakazal rešitev oz. skorej vse povedal.user posted image user posted image

Kalbo omara je pa huda, ne sodiš v ligo A JE TO.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.3.2007 10:53:26   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj, ko se spravi kaj delat, tud jest nima cajta, samo da je vse narejeno ob času. Pomagam pa mu redko, ker če sem bolj pametna kot on, ni glih zadovoljenuser posted image .

zgleda, sa so vsi podobni, če kaj svetuješ že 'pametuješ' in je takoj  štala user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.3.2007 11:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

hihihi moj postlo popravlja ze cel mesec :)) hja, zihr se sprasujete zakaj pa postlo...noo sva pac mal prevec po njej skakala...z mojim 1,5-letnikom se razume

Postelja je bila najin zadnji projekt. Popravljal jo je en mesec vsaka dva dni ga je nekaj motilo..da preveč škripa, da se je dila spodaj polomila (le kakouser posted image ), pol je nekaj žagal dilouser posted image  Končalo se je tako da sem jaz naročila novo dno za posteljo in sedaj je mir.user posted image

no vids, k zenska stopi v akcijo je vse takoj zrihtanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
27.3.2007 11:10:46   
piščanc
pri nas tukaj zraven spada še električni mrk (kratek stik) in klicanje elektro hitre službe v soboto zvečer.

ampak sedaj vse dela user posted image

je pa luštno gledat dva moja moška kako se znajdeta

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.3.2007 11:33:21   
kalbo
Kalbo omara je pa huda, ne sodiš v ligo A JE TO.

No čez dober mesec bo ugledala luč sveta soba od tamalegauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.3.2007 11:39:42   
Taula
Kalbo omara je pa huda, ne sodiš v ligo A JE TO.

No čez dober mesec bo ugledala luč sveta soba od tamalega

Naslednji user posted image  bo pupika ali fant...če ni skrivnost?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.3.2007 11:44:50   
kalbo
Naslednji bo pupika ali fant...če ni skrivnost?

Je skrivnostuser posted image . Ta se bo vselil/lauser posted image  v zdajšnjo otzroško sobo, mali dobi pa tazaresno veliko posteljo, mizo, predalnike in vse kar paše zravenuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.3.2007 11:49:51   
Taula
Važno da bo zdravo, če bo pa spol katerega si želita..predvidevam da punčka, pa še toliko bolje.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.3.2007 11:55:09   
kalbo
Glede spola ni želja, nama je vseeno. Sam da bo zdravo dete.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.3.2007 12:25:03   
Anonimen
Taula, ti si pojdi spečt popkorn, vzemi ležalnik in se naštimaj tja, kjer tvoj dragi in tast popravljata. Obljubim ti veliko zabave in smeha user posted image user posted image user posted image . Si predstavljaš, kako bi te gledala, hihi?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.3.2007 12:38:10   
Taula
Taula, ti si pojdi spečt popkorn, vzemi ležalnik in se naštimaj tja, kjer tvoj dragi in tast popravljata. Obljubim ti veliko zabave in smeha . Si predstavljaš, kako bi te gledala, hihi?

Sej vem da bi bilo smešno, samo raje delam kaj drugega. Itak ju pa slišim kako razglabljata o možnih rešitvah, pa še lubi mi pol vse pove še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.3.2007 12:41:40   
kalbo
Nč taula, pridi k meni, ti posodim nekaj orodja, pa boš sama rešila zadeve. Nekaj kablovja razvlečt pa res ni neka znanost

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.3.2007 12:43:14   
Dream
Js mam pa enga tazga, k ve 7 listov več kot v knjigi piše user posted image  Ampak to še ne pomeni, da vse tut nardi prav... Prej bi rekla, da se mu največkrat ne da, ker je kao že dost naredu v svojem lajfu, k je bajto postavu.
Ta drug (moj dragi) se pa navadno loti vsega, sam je precej hiter. Vse hoče met takoj narejeno, pol se pa včasih tut kej zalomi... Ampak nimam kej rečt tle, ker mi vsaj ne leži dan za dnem in noč za nočjo pred TV... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.3.2007 12:48:56   
Taula
Nč taula, pridi k meni, ti posodim nekaj orodja, pa boš sama rešila zadeve. Nekaj kablovja razvlečt pa res ni neka znanost

Orodja imamo doma celo goro, tako da ni hudiča da ne bi našla pravega.
Če bi pa jaz kaj naredila bi bil pa užaljen moj lubi. Sem sama eno omaro sestavila in je bil hudič. Najprej je preveril ali je vse ok, pol sem mu pa rekla da je ene par šraufov ostalo in da ne vem kam pašejo.user posted image   Sem zraven delala tak nedolžen pogled..prava igralka. user posted image  Je bil ves siten da sem gotovo zajebala...itd. Pa sem se samo hecala...sej to sem mu povedala na koncu.user posted image  V glavem takrat je rekel da naj taka dela njemu pustim k on ''obvlada''. Naj ima veselje.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.3.2007 12:51:07   
kalbo
U, jest pa mojo ženo lahko pohvalim, da zna marsikaj. Res, njo mam najraje zraven, ko kaj delam.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.3.2007 12:56:22   
Taula
U, jest pa mojo ženo lahko pohvalim, da zna marsikaj. Res, njo mam najraje zraven, ko kaj delam.

Fajn da ji pustiš zraven. Jaz ful rada šraufam, pleskam (to mi celo dovoli), sestavljam kake omare.
Moj je tolk smotan da hoče še žarnico sam zamenjati.user posted image  Ko ga pa prašam zakaj, pa reče da je to njegovo delo da naj jaz počivam ali njega gledam. user posted image user posted image  Bi človek mislil da deli dela na moška ženska...ampak spoh ne, ker ful rada kuha in dela kao ''ženska'' opravila. Deloholika imam.user posted image
Moj bivši..ta pa je bil trot z dvema levima rokama. V tisti zvezi sem pa jaz delala vse to kar naj bi delal dečko.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.3.2007 13:07:45   
kalbo
Jaz ful rada šraufam, pleskam

Pa ti si za ožentuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.3.2007 13:09:45   
Taula
Jaz ful rada šraufam, pleskam

Pa ti si za ožent

Pa jaz to mojem ves čas pravim pa nič ne sliši.user posted image  Ga bom peljala na pucanje ušes, mogoče je to krivo.user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?