Dohodnina-vpis otrok (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Bejba -> Dohodnina-vpis otrok (27.3.2007 9:15:55)

Danes sva z možem na dom dobila izpolnjene obrazce za dohodnino. In avtomatsko so meni napisali oba otroka kot vzdrževana družinska člana.
Po kakšnem ključu to?
Ponavadi sem vsako leto izračunala kako se nama najbolje izplača in dala recimo za prvih 5 mesecev njemu, naslednjih 7 pa meni ali podobno. Kar se nama je bolj splačalo oz sva dobila več dohodnine nazaj.
Torej ali lahko spremenim po svoje ali moram pustiti tako kot so ono napisali?

LP; Bejba

Kalina -> RE: Dohodnina-vpis otrok (27.3.2007 9:17:43)

Lahko spremenita.

Mina1 -> RE: Dohodnina-vpis otrok (27.3.2007 9:21:26)

Moja mama pravi, da lahko napišeš po svoje, da tako piše notri v obrazcu, enostavno prečrtaš in napišeš tako kot ti misliš.

Tudi mene zanimajo določene stvari, mi smo tudi vsako leto pisali tako kot ti. Meni recimo niso na obrazec nič pisali, pa sedaj ne vem kaj in kako, glede na to, da z atijem nismo več skupaj od maja lani, on pa plačuje on julija preživnino. on da preživnino v olajšavo, jaz pa pišem oba otroka verjetno???

Gordana-3 -> RE: Dohodnina-vpis otrok (27.3.2007 9:54:20)

meni pa niso vpisali nobenega otroka, niti možu ne, čeprav ju vedno uveljavljam jaz pri dohodnini

Anonimen -> RE: Dohodnina-vpis otrok (27.3.2007 10:01:51)

Meni so napisali vse otroke, vendar malo čudno vse skupaj.
Najstarejšega sina prve tri mesece, je študent naslednje mesece je pa dijak.
Najmlajšega pa imam od aprila naprej, rojen je bil pa v začetku marca, mogoče se pa tko računa, ka pa vem?

Mateja* -> RE: Dohodnina-vpis otrok (29.3.2007 19:14:46)

Lahko popravljaš in vpišeš po svoje. če ti niso vpisali nobenega otroka, pomeni da delodajalec ni dal podatkov o tem in jih vpiši sama, kot se ti najbolj splača.

Stran: [1]