Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 14:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej sem vedu... Ko bi le pr men tud blo tko..
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 14:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka vem, vem...sam k je bilo glih govora o tascah :) ja sej o tascah... ne stekam te zdele.. Sej mamo M in Z tasce.. a ne?!
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 14:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka vem, vem...sam k je bilo glih govora o tascah :) ja sej o tascah... ne stekam te zdele.. Sej mamo M in Z tasce.. a ne?! je blo govora o Z tascah...
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 14:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? to pa nisem vedu.. :)))
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa pravijo da si najprej bodočo taščo oglej, ker bo tvoja žena čez 20 let ista . ni blo govora o bodocih tastih in bodocem mozu ocitno to tuki ne velja...ali pac...kdo bi vedu
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tuki ne pise.. da si bodoco Z tasco oglej.. ?! heh.. pa sej tasca ne more bit M?! Ehhh nc jasn.. :)))
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ejjj ne me strasit hehee...na to pa sploh pomislila nisem :)))
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy heh.. pa sej tasca ne more bit M?! zakaj ne? M tasca je pac tast, a nnnn heheheh
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ejjj ne me strasit hehee...na to pa sploh pomislila nisem :))) ¸ Na kaj?
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy heh.. pa sej tasca ne more bit M?! zakaj ne? M tasca je pac tast, a nnnn heheheh Aja.. tocn.. :)) Ti pol mors si tasta pogledat.. :))) he he.. A ves.. mal sem zamesu tole.. M pa Z.. pa tasca pa tast.. mah.. prevec nas je.. :))
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ejjj ne me strasit hehee...na to pa sploh pomislila nisem :))) ¸ Na kaj? da je lahko sin podoben svoji mami oz. moz tasci hehe
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej po mojem je to ravno tko.. da je sin mami.. hcerka pa fortu.. Ker baje velaj tist.. da kaksen odnos ma sin z mamo.. taksega ma pol s partnerko.. in obratno.. Sej.. za mene je to boljs.. in se mi zdi.. da kr je to mal tko.. da je moja.. bolj po svojmu fotru..
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
noo moj je pa cisto nasprotje svoje mame tg
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej pise.. da cez 20 let.. :)))))) Torej se bo.. :) joke..
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
A tud tle čvekata,madona pejta na čvekanje v tri dni
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
morva zgleda res nehat...ena anonimna je ze cist besna
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ahaaaaaaaa, zdej si se pa izdala, Dalija :)))
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija A tud tle čvekata,madona pejta na čvekanje v tri dni ja pa se na treh drugih temah.. Ajde.. da vidmo. .ce jih najdes...
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ves mi je tko smesno, ko si ravno ti govorila, kok blazno ti grejo na jetra anonimne hehehehe no sej ni panike...sam drugic kr tko povej, pa bo...
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
To je hec,menda ja ne zamerita.
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 6.4.2007 15:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Neee.. sej je ql.. Cau!
|
|
|
|
RE: ena huda zgodbica :)) 11.4.2007 8:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ves, da zivis v letu 2007? * Ravnokar si zelel vtipkati svoje geslo v mikrovalovko. * Za svojo triclansko druzino imas 15 telefonskih stevilk. * Svojega otroka poklices na mobitel, da mora priti na kosilo. Cez nekaj trenutkov dobic e-mail iz njegove sobe, ker ga zanima, kaj je za kosilo. * Ze nekaj mesecev se pogovarjas preko interneta z nekom iz Avstralije, svojega soseda pa nisi videl ze celo leto. * Babica te prosi, ce ji lahko posljes sliko svojega novorojenca v JPEG formatu, da si jo bo lahko dala na ohranjevalnik zaslona. * Zapeljes z avtom v garazo in z mobitela poklices domov, da vidis, ce je kdo doma. * Vsak oglas na TV-ju ima spodaj www naslov. * Kupis racunalnik, ki je po 6 mesecih zastarel in ga prodas za polovicno ceno. * Ce zapustis dom brez mobitela, ki ga do pred nekaj leti se niti nisi imel, ima to kot posledico obrat in nazaj domov po mobitel. * Uporabiti denar namesto kreditne kartice vzame prevec casa. * Pocistiti jedilnico pomeni odstraniti fast food vrecke z zadnjega sedeza svojega avtomobila. * Razlog, da nisi v stiku s svojo druzino, je ta, da nimajo svojih e-mail naslovov. * Dostavo naslednji dan imas za zelo pocasno. * Jedilnica se preseli v sobo z racunalnikom. * Vec sal preberes po e-mailih kot pa jih slisis osebno od prijateljev. * Odklopis se z interneta in imas obcutek, kakor da bi te pustila ljubljena oseba. * Ko se zbudis, gres na internet, se preden si naredis kavo. * Zbudis se ob 2 zjutraj, gres na WC in po poti nazaj preveris elektronsko posto. * Beres tole besedilo. Se huje: poslal/-a ga bos dalje! Se huje.. dal ga bos na RR
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......