ElaM
|
Punce, ojla, da se malo oglasim, me je danes, no že včerej zvečer zvila neka viroza, bruham, glava in grlo me pošastno bolita, tako da sem danes šla samo zjutraj do G, potem pa domov v posteljo. Da poročam, na pregledu je bilo vse ok, voda in kri bp, otroček raste, še enkrat mu je prekontrolirala trebušno steno in je vse bp. Naslednji pregled imam 14.8 in to je že morfologija. Sploh ne dojemam, kako hitro gre vse skupaj. Še malo pa bo december. Danvari, naša pupa se je tudi že spustila, naredi par korakov, potem pa bumf na rito in na vse štiri. Jo, komaj dohajam. Je pa ravno danes minilo leto odkar sem bila sprejeta v porodnišnico in v četrtek bo moja pupka praznovala prvi rd. Tiste, ki ste noseče prvič, boste videle, ko boste v roko dobile tako malo štručko, sploh si ne boste predstavljale, kako otroček napreduje v prvem letu. Res nepozabno, od prvih nasmeškov, do prvih korakov, prvih poljubčkov in prvih bušk. Zdaj sem se pa čist raznežila in komaj čakam, da gremo še enkrat skozi to. Punce, lepo se imejte, upam, da ste zdrave, ker takala, kot sem danes jaz, res ni za nikamor.