ElaM
|
Dober dan, jaz krivim za slabo počutje vreme. Nekdo mora biti kriv, a ne? Verjetno se poznajo tudi te velike temperaturne spremembe, da se telo ne more tako hitro prilagajati. Sicer meni ni slabo, samo zelo sem omotična in švoh. Pa še en problem imam, če dalj časa sedim, me potem ko vstanem noro boli noga, bolečina se razteza preko riti do nekje kolena. Me že malo skrbi, da ne grem po stopinjah naše Raho. Raho, kako si, je kaj bolje? Danvari, kako boš ti organizirala sprehode s taveliko in ? Mene malo skrbi, kako bom to izvedla, ker ne morem sama vozit dveh vozičkov hkrati, da bi si omislila tandem, se mi pa zdi drag šport. Aja, še okrog kil sem hotela to napisat, pri prejšnji nosečnosti sem se do 21t zredila 2kg, pa sem jih do konca pridelala +16. Iz porodnišnice sem odšla še s +9, tako da pri meni ni držalo to, da s porodom izgubiš pribl. 10kg. Res mi je šlo potem samo od sebe zelo hitro dol, vendar kljub vsemu, bi rada, da bi decembra bila v čimboljši formi zaradi samega poroda. Lepo se imejte,...
< Sporočilo je popravil ElaM -- 28.6.2007 9:12:43 >