Skaana
|
Evo me. No, danes pa tud jaz spet od četrte ure naprej nisem spala. Sam jaz še vedno upam, da bom, potem pa se premetavam po postelji z upanjem, da bo trebuh izginil in se bom končno lahko namestila ... Zdaj pa gruntam ali si skuham eno in grem do konca speglat oblačilca za , ali pa naj grem in se borit z zgago Lorch, kako je kaj z Ajtak? Celo jutro že čekiram, če bodo kakšne novice . Ja, ti imaš pa PDP čisto na začetku. Mogoče se pa v P srečava . Ja, jaz se tud pridružujem ostalim, ki so že pozabile, kako se . Zdaj vsaj vem, zakaj se po navadi ne zbudim kot . Loncica, naj ti tortica tekne. Moj ati pa ima roj. dan naslednjo soboto ko je polna luna. Se skoz hecam, da bo mel vnuka rojenega na isti dan . Hokejistka, bravo za nakup. Joj, ko jaz ne bi bla tako bogu izza ledžama bi tud šla še kaj. Keglove vaje? Ne vem, če se mi jih splača delat, ker bom imela verjetno CR. Edino mogoče zaradi uhajanja urina... Ayo, super si to spletla . Jaz se spomnim, da je prababica vedno govorila, da nogavičke že še splete, copatke pa ne zna . Sem pa ravno gruntala, če ne bi jaz naslednjič ubrala tvojo taktiko in sredi noči šla za rač. ko ne morem spat. Ubožica ti . SD, ti pa kar tvojmu povej, da naj se kar navadi na neprespane noči. Enega bo skoraj moral on prevzet. In če je že zdaj tako občutljiv, kaj šele bo, ko bosta jokala . Pa ne govorim na pamet, moja sestrična ima dvojčici in je moral mož eno dvignat in pristavit k prsim (ženinim, da se razumemo ). Jaz sem pa danes dobila zimsko vrečo . Je še bolj lepa kot je izgledala na netu. Zdaj bi pa res imela takšno torbo zraven . Naš-a bo spal-a v košku prva dva meseca zraven naju v spalnici. Nato pa v postljici. Potem pa odvisno kdaj se bomo selili, a predvidoma tja do nekje šestih mesecev ga/jo ne bi dajala v otroško z Ateno. Kaj pa vem, bomo videli. Plenice sem kupila Pampers newborn. Atena jih je tud mela, pa ni bilo nič narobe. Pravijo pa, da je pri fantkih to težje in da če se le da kupiš tiste, ki imajo fleks trakove. Ker če ne, se praviloma polulajo čez. Če bi imela možnost pridet do Mullerja, bi kupila angleške pamperske, a žal... Ne vem katera je spraševala za kozmetiko. Jaz sem pri Ateni imela v rabi le Bübchen, pa še to kasneje potem - kopel, šampon, krema za mraz in veter... Zdaj pa nadvse hvalijo francosko Mustelo. Ma ne vem, saj za na začetek itak nič ne rabim. Hladilno mazilo dobim v lekarni na recept, mandljevo oz. olivno olje tudi, edino brez česar pri Ateni ne bi mogla je pa bepanthen mazilo (uporabno za bradavice, za suho kožo, za vneto ritko...). Naši so pa šli k moji sestrični na RD njene male - dveletnice. Pa mi je kar zoprno, da nisem mogla it zraven. Vendar je predaleč... Moj je pa priden na hiši pripravlja vse za jutrišnje beljenje in voskanje tal.