Pečeeeeee (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Pečeeeeee (26.3.2007 20:22:37)

Sem v 17.t. Zadnje čase me grozljivo pečejo prsne bradavice. Zlasti če me zazebe je kot bi z želetko rezal po njih, drugače pa se jih niti dotakniti ne smem.
Ima katera podobno izkušnjo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bincika -> RE: Pečeeeeee (26.3.2007 20:45:34)

To pa je nerodna reč, mene so sicer bolele,samopekle pa nikdar, najboljše,da greš vl ekarno,pa ti bo farmacevtka dala kakšno mazilo.

guppy -> RE: Pečeeeeee (26.3.2007 21:29:27)

nefretiti, imela sem podobne težave. Posebej kot v tvojem primeru, če me je zazeblo in so se bradavičke izbočile. Težavo rešujem s tem, da se vsak večer namažem z baby-oljem in je že bolje!! Zdaj čutim včasih samo še zbadajočo bolečino ob tem primeru, pekočega občutka pa ni več!

Mogoče pa s časom mine samo?

Putka -> RE: Pečeeeeee (26.3.2007 21:38:09)

jaz sem imela blazno občutljive prsi nekje do 30-ega tedna. Zdej se je končno umirilo brez posebnih maž. Mogoče lahko probaš s prsnimi blazinicami za dojenje, malo ublažijo drgnjenje.

Mavrična zvezdica -> RE: Pečeeeeee (27.3.2007 10:21:49)

Vsak večer si jih namažem z mandljevim oljem in je veliko bolje. Sama imam poleg pekoče - bolečih bradavic še izredno suho kožo in mandljevo olje je edina stvar, ki mi pomaga. Po kremah, ki sem jih prej vedno uporabljala za telo, me sedaj peče in sem se dvakrat  že skoraj do krvi spraskala.

LP

Anonimen -> RE: Pečeeeeee (27.3.2007 11:18:42)

tudi jst sem imela podobno težavo. sploh nisem smela imeti kaj takega na sbei, kar bi se premikalo, ker me je zelo žgalo.najbolj pod tušem, ko postanejo trše...čez nekaj dni, se mi je na eni naredila takšna krvava krastca, ki pa je čez čas odpadla sama.in od takrat nimam več tega problema-zaenkrat.
mazala nisem z ničemer.
lp

Stran: [1]