pika74 -> OBCUDUJEM VAS PUNCE... (6.10.2004 21:03:39)
|
O :rozica:Zara:rozica:, Hvala za lepe misli. Tudi ti si :angel:. Sploh pa je tale RR ena sama velika dobrota, veliko srce, nekaj najlepšega. In sploh mi ni žal, da sem postala odvisna od njega (RR, da ne bo pomote ;) ). Na začetku sem malo postrani gledala na ostale dele tega foruma. Zavidala sem tistim malo višje. Zdaj pa na vse skupaj gledam drugače. Vse se povezuje. Eni svetujejo/mo drugim in obratno. Skupaj premagujemo ovire in skupaj nam je lažje. So stvari, ki jih lahko povemo - ali bolje rečeno - napišemo samo na RR. Samo pomislite. Sploh se ne poznamo. Slučajno nas je sreča :)ali pa nesreča:( pripeljala na to stran in tukaj izlivamo veselje:)- in žalost:((. Včasih potrebujemo ramo, da se zjokamo:((, spet drugič nas razganja od veselja 8)in moramo to nekomu povedati, ali pa smo preprosto jezne:grrr:, ker nas je spet obiskala :hudicek:M ali pa smo jezne:grrr:, ker so na volitvah zmagali napačni:zmeden:. Druga od druge se učimo. Sama sem na RR od junija 2004, pa se mi zadnje čase vedno bolj zdi, da sem kar naenkrat dobila en kup najboljših prijateljic. A ni to čudovito. Pa tako enostavno. Samo na www.ringaraja.net klikneš in že se odpre RR, kjer te čakajo najboljše prijateljice. Ni kej, tud jaz vas občudujem punce - vse po vrsti. Od unih tam zgoraj, ki ste že mamice:duda:, pa do tistih tam spodaj, ki še čakate, da boste to postale. Vsaki eno :rozica:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|