LEJLA -> električna črpalka (6.10.2004 22:39:54)
|
Zivjo jest sem si za en mesec sposodila el. pumpo in sem bila zelo zadovoljna. Imela pa sem firmo medela. So pa za moje pojme precej drage ampak je to baje najboljsa firma. Sem najprej tudi sama razmisljala o nakupu pa sem se potem na sreco odlocila, da jo najprej sprobam. No potem se je pri meni izkazalo, da itak niam dovolj mleka. Sem cel dan pumpala in je bilo vsega skupaj za en obrocek :( pa se v sluzbo sem morala po osmih tednih tako da je bil zame en sam napor. Potem smo pa veliko lazje zadihali, ko smo sli na adaptirano mleko. Jest recimo z aventovo pumpico nisem ven cisto nic dobila. Ubistvu niti nisem mogla zacet, ker more tam malo mleka najprej ven pritect da se ustvari vakum in tisti silikon pol lahko prime. Nisem pa recimo pri el. nikoli pumpala obeh na enkrat, ker se nisem mogla nikakor udobno namestit, tako da je potem trajalo malo dlje. Drugace pa spumpas mleko v 10 min, ce pa zelis povecati proizvodnjo pa se nadaljnih 5 do 10 mi. tako da je to pri meni kar trajalo po dobrih 40 min. Pa se lubi mi je mogu skoz vodo nost...joj sem takrat rabla vodo :)- Kera pa bolj boli oz. manj pa tezko recem ker mene je takrat vvvvssseee bolel, so ble cist krvave moje boscke, se tablete proti bolecini sem jemala pa me je se zmerej bolel za znoret...jest vsaku, k me vprasa, ce je bolel ko smo rodil recem, da porod ni nic v primerjavi z uvajanjem na dojenje :(( ce sm pomislim upam, da sem kej pomagala, pa sorci za tak roman :miska:
|
|
|
|