Sponka za vozička (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


cuma -> Sponka za vozička (26.3.2007 18:47:17)

Pozdrav vsem!

Potrebujem vaš nasvet.
Pričakujem dojenčka, naša "tavelika" pa bo takrat 21mesečnica. Zelo rada se (zaenkrat) vozi v vozičku in ker ne bo v varstvu ampak doma z mano in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], razmišljam o dvojnem vozičku.

Doma imamo peg perego pliko3 in smo z njim zadovoljni... slišala sem, da obstaja sponka s katero spneš dva vozička skupaj - torej ni potreben nakup vozička za dvojčke...ampak samo dokup še enega pp in smo na konju, pa še posamezno ju lahko uporabljaš.

A ima morda kdo to doma in kako se obnese?

Hvala!

Lp Cuma




Aja32 -> RE: Sponka za vozička (26.3.2007 20:32:11)

Sponko že imamo, tadrugega P3 bomo pa kupili v kratkem...
Ti pa povem, da se obnese, ker sem sponko posodila za vrtec, ko so šli ven na sprehod - našega P3 so vzgojiteljice sprele s Pramette...

Lp A




tananejka -> RE: Sponka za vozička (26.3.2007 22:00:46)

Živjo!

jaz imam dvojčici in sem to varijanto uporabljala. Preveri le, če se da speti omenjena vozička. Enih vem, da se ne da (zaradi drugačnih koles, ogrodja....).

lp




cuma -> RE: Sponka za vozička (27.3.2007 14:31:05)

Ooo, to sem pa vesela. Zanima me, če se da, npr. enega plikota z navetto priklopit na športni del plikota - torej kako je z različnimi nakloni. Najbrž ni panike ne? Verjetno se pripne na ogrodju?

Aja32: kje pa si kupila sponko? Misliš, da jo imajo v BC? Jaz sem voziček kupila pri njih.
Kako pa je glede širine vozička in samega upravljanja?




catja2 -> RE: Sponka za vozička (10.4.2007 11:17:07)

jaz sem lani iskala sponke za vozičke, pa so mi povsod rekli, da jih ni več možno dobiti!!!





Anonimen -> RE: Sponka za vozička (10.4.2007 12:18:32)

evo jaz imam 2 plikota in sponki. kupila sem jih v žireh v uni štacuni bob in čenča, po tel sem jih naročila in so mi jih po pošti poslali. stanejo malo. vozka se dasta fino speti in voziti tudi. pomanjkljivosti so le te, da je potem tak vozek kar dosti širok, recimo čez cel pločnik, tako da skozi kaka vrata ne morš it. jaz sem sicer to kombinacijo uporabljala bolj za kratke razdalje. samo enkrat sem ubrala malo daljšo turo in moram rečt da sem bla potem crknena k pes. ena je mela namreč 17 kil ena pa ene 7 + lupinica na plikotu. uf vse skup kake 40 kil! štala!




cuma -> RE: Sponka za vozička (12.4.2007 10:54:23)

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

pomanjkljivosti so le te, da je potem tak vozek kar dosti širok, recimo čez cel pločnik, tako da skozi kaka vrata ne morš it.

samo enkrat sem ubrala malo daljšo turo in moram rečt da sem bla potem crknena k pes. ena je mela namreč 17 kil ena pa ene 7 + lupinica na plikotu. uf vse skup kake 40 kil! štala!



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ravno to me je skrbelo. Zato vedno bolj razmišljam o tandemu (rabljenemu) ... saj dojenček prve mesece itak leži in ne gleda ven, Ema pa bo kasneje tudi že sama hodila.




Stran: [1]