Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 12:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja...sej ves... Svet je barvit.. al kako ze pravjo..
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 12:29:01
|
|
|
|
MarijaPo
|
se en razlog, da otrok nima kaj poceti v zakonski postelji
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 12:31:35
|
|
|
|
Zahi
|
če se sexa kot se more.. ni nobene bojazni za nočne pripetljaje tako da se tut otrok lahko kdaj stisne vmes čez noč.. pa ni panike
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:12:13
|
|
|
|
Taula
|
Pa še zdravilna je,polna beljakovin.Super tudi za kožo,ker jo polepša. A zato imaš ti tako mladostno kožo?
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja Nobene gubice.
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:15:37
|
|
|
|
Taula
|
Ja ja Nobene gubice. Tale kremca je pa še poceni. Ja ni druge..seksat bo treba za lepoto.
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:46:42
|
|
|
|
najina pikica*
|
ja fajn reklamo delate za čist natur in domačo kremo......dobra,vrhunska,učinkovita in poceli vsaka ženska si jo lahko privošči neglede na rang.... ej babure da nebomo od zdej naprej vse zategnenega obraza na okrog hodile....
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:47:37
|
|
|
|
najina pikica*
|
aja sm pozabila pa "zanimivega" in natur vonja...
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 13:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* aja sm pozabila pa "zanimivega" in natur vonja... ja, pod pogojem, da ni blo prej zauzite kksne "bazdajoce" hrane
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:06:16
|
|
|
|
Zahi
|
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi kaj se zdej rezis?
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjeten se je ravno cesna najedu.. pa dons zvecer ne bo nc.. :)))
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Verjeten se je ravno cesna najedu.. pa dons zvecer ne bo nc.. :))) jaaaa to bo to :)))
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:36:48
|
|
|
|
Taula
|
ja fajn reklamo delate za čist natur in domačo kremo......dobra,vrhunska,učinkovita in poceli vsaka ženska si jo lahko privošči neglede na rang.... ej babure da nebomo od zdej naprej vse zategnenega obraza na okrog hodile.... Kirurgi bodo ostali brez dela.
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 14:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ja fajn reklamo delate za čist natur in domačo kremo......dobra,vrhunska,učinkovita in poceli vsaka ženska si jo lahko privošči neglede na rang.... ej babure da nebomo od zdej naprej vse zategnenega obraza na okrog hodile.... Kirurgi bodo ostali brez dela. se bodo pa z vecjo konzumacijo cesna in cebule vsaj kirurske maske prodajale...
< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 27.3.2007 14:42:11 >
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 27.3.2007 16:12:01
|
|
|
|
najina pikica*
|
ej babnce da nam navjo tale RR in forum ukinli k imamo take HUDO DOBRE IDEJE...... kar se tiče pa arome,to je najcenejša kozmetika-parfum,v enem imaš več vonjev....npr.je čebulo-vonj po njej,je česen-vonj po njem....ali pa šok vonj-obe substanci hkrati... ej da novmo novo kozmetiko odkrile,k bo prekašala tak po delovanju,kot po vonju vso dozdajšno.....
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 29.3.2007 14:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak da ima vonj, pa ukus tudi . Jami, če se pred tem nažre čokolade ali pa ananasa. O česnu in čebuli pa ravno nebi . Ali je imel mokre sanje, ali pa se je ravno igral sam s seboj, ko sta se ti in zbudila. Nekaj si je pa pol moral na hitro spomnit, da pač ne ve od kod mu to . Malo več sexa pa se bo to manj dogajalo .
|
|
|
|
RE: izliv sperme ponoči 1.4.2007 14:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje osebno mnenje je, da si ga je ta gospod preverzno"drku"samozadovoljeval in to v pričo speče žene in otroka "fuj ogabno" potem pa se je otrok začel jokat ti si se zbudila on je pa glumil da kao nč ne ve mislm halo !!!!!!!!!!!!!!!!No to je vsaj moje mnenje.. Drugače si ne znam razlagat da pri odraslem človeku, ki je spolno aktiven da je možno, da ima mokre sanje in da pošprica pol sobe pižamo nos in ne vem kaj še:S:S ne vem bolano se mi to sliš na koncu pa ne ve zakaj kako s čim!! Zakaj sem anonimen pa sploh ne bom komenteru pač svoboda izbiranja!! oprosti no, sej tud fantje imajo mokre sanje, ko prihajajo v puberteto. To ve vsak človek, oz. vsaj tisti, ki so vsaj malo razgledani. In poznam mamice, ki imajo prizadete otroke in so znale povedati, da imajo fantje mokre sanje. ugotovile pa so mokre hlačke ali mokro rjuho, pa ne od urina, da ne bo pomote.Ne obsojaj človeka, ker to je čisto nekaj življenjskega. Sej imamo tud ženske mokre sanje.Pa kaj bi ti razlagala, ko pa bo spet kakšna pametna padla, da si jo pa praskamo zavestno.
< Sporočilo je popravil nati -- 1.4.2007 14:45:07 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?