|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nikoli več :)
26.3.2007 22:35:41   
coolbabe
IZVIRNO SPOROČILO: nati

mene ni nobenga več sram. svoje noge sem zadnje 2 leti raztegnila 5 ginekologom, da ne govorim o firbčnih sestrah, ki špegajo zraven.user posted image

Sam jest se ne poslužujem teh stvari, tak da nimam skrbi!user posted image

ma sej  jest sem jih tud že ene tolk imela na pregledih samo se mi zdi tole drugače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.3.2007 22:38:06   
Anonimen
Uf, že nekaj časa nazaj, je kar zraven stala. Pol jo je pa Dr. Rešova napizdila, če pozna zasebnost vsakega pacienta in če ima to v navadi. bil je pa štos, ko je pustila priprta vrata, da so ljudje mim hodili.user posted image in valda so lahko kukali.user posted image

In je pršla zraven pa kar čakala, kdaj bo dr. končala, da bo lahko zamenjala tist kurčev kondom, ki ga natakne na vaginalni UZ. Za crknt, ti povem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.3.2007 22:48:35   
Anonimen

Uf, že nekaj časa nazaj, je kar zraven stala. Pol jo je pa Dr. Rešova napizdila, če pozna zasebnost vsakega pacienta in če ima to v navadi. bil je pa štos, ko je pustila priprta vrata, da so ljudje mim hodili.user posted image in valda so lahko kukali.user posted image

In je pršla zraven pa kar čakala, kdaj bo dr. končala, da bo lahko zamenjala tist kurčev kondom, ki ga natakne na vaginalni UZ. Za crknt, ti povem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

O moj bog, to ti mislš u postojn ne,a tle v zdravstvenem tud tko?user posted image Pa glih naročit sm se mislna zdej me je pa čist miniluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2007 22:54:54   
coolbabe
o Nati a ti tud k Reševi hodiš?
ja on apa ma mal čudn mizo postavljeno da ti sestra direkt v "dubinu duše" pogleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.3.2007 8:44:53   
Anonimen

mene ni nobenga več sram. svoje noge sem zadnje 2 leti raztegnila 5 ginekologom, da ne govorim o firbčnih sestrah, ki špegajo zraven.user posted image

mene sta pa poleg G se 2 babicarja gledala...pa ne v porodni...jao user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.3.2007 9:28:43   
najina pikica*
tut mene je ful srbel ko sem se prvič no ja pa še pol  parkrat pobrila po celi dovžini in širini....non stop sm se samo čohala,a si predstavlate greš med aldmi pa te neznosno tm dol srbi ti se pa ne moreš počohat,uf kako bi pa to zgledal da si jo tm čoham pred vsemi user posted image user posted image  
drugače pa muška vaja dela mojstra,tm po 5 britjih te ne bo več srbelo....do takrat pa veselo čohanje ti želim,sej morda pa ta vaja sploh ni tak napačna,če te srbi na pravem mestu user posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.3.2007 14:02:30   
snake
mene pa nič ne srbi na ta zadnji, malo me tamala srbi ko si celo pobrusimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.3.2007 21:20:36   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Morem neki vprašat!

A ve si to pr kozmetičarki vse stran date al....?
A nč ne zatečeuser posted image

joj joj au me kar boli k sam pomislmuser posted image

No sej mogoče bi se pa opogumla, kkšn apurin prej pa bi šlo verjetno

Jaz ne bom rekla da ne boli, sigurno ni brez bolečin, ampak še zdaleč niso tako hude bolečine, da nebi več šla. 
Je pa tako, dlje časa redno hodiš, manj boli, ker tudi dlake niso več tako "trdovratne" kot so po britju.
user posted image  Ne zateče pa nič.

Vam lahko neki še zaupam: ko sem šla rodit, pa  k te tam babca v predporodni vpraša še za britje ne, pa sm rekla, da sm že depilirana in da tega ne potrebujem, pol pa k je vidla mojo "pričesko" spodaj - punce brez heca- me je vprašala če hodim h kozmetičarki in kam, k sm tako lepo depilirana. user posted image

Tako, da le pogum in v akcijo. user posted image

< Sporočilo je popravil zungi -- 27.3.2007 21:22:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.3.2007 21:27:41   
triša
Ja pol pa povej kam hodiš pa kolk plačaš?

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.3.2007 21:29:16   
zungi
Triša a mene sprašuješ?

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.3.2007 21:35:56   
triša
Ja, Zungi tebe. Me zanima, ker bi tudi jaz.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.3.2007 21:40:43   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: triša

Ja, Zungi tebe. Me zanima, ker bi tudi jaz.

Jaz hodim h kozmetičarki Rosani, ki pa se nahaja v Ljubljani. Če želiš kaj več informacij ti jih pa pošljem po ZS.
user posted image LP

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.3.2007 21:49:12   
triša
Ja daj prosim.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.3.2007 14:26:05   
Anonimen
Za noge in bikini uporabljam Silkepil.
Za tamalo 2x tedensko želetko.
Za okoli ritne luknje pa 1x mesečno depilacijsko kremo, ker z želetko ne pridem dobro zravenuser posted image .

Včasih mi jo mož porihta, pa zdaj jo bo zgleda moral tudi skoz pogosteje, ker sem user posted image  user posted image .

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
29.3.2007 17:13:25   
Meceno
zungi.....a ti si praktično cela naga gor pri kozmetičarki in te depilirauser posted image  
Jaz sem mislila da ajde, tisto ko enim pri bedrah dlake še rastejo.user posted image Tole na riti mogoče še razumem( čeprav je to meni čudno), da bi mi nekdo celo malo oblikovaluser posted image  hvala lepa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.3.2007 20:52:40   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: muška

ja saj meni je tudi smešno!user posted image

Ko sedim je OK, ampak ko pa hodim pa moram ful z ritjo migat, drugače srbi za ponoret user posted image user posted image user posted image

Aja pa kaj a ko uporabiš depilacijsko kremo res nič ne srbi, ali bi me rada ponovno speljala na led? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.3.2007 21:28:20   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

zungi.....a ti si praktično cela naga gor pri kozmetičarki in te depilirauser posted image  
Jaz sem mislila da ajde, tisto ko enim pri bedrah dlake še rastejo.user posted image Tole na riti mogoče še razumem( čeprav je to meni čudno), da bi mi nekdo celo malo oblikovaluser posted image  hvala lepa

Jaz nosim tangice in v tangicah sem tudi pri kozmetičarki, da me depilira, ji pa pri bikiniju in tam spodaj odmaknem hlačke toliko da mi lahko depilira. Saj nisem čisto brez spodaj user posted image , ampak imam pač lepo oblikovano črtico.
Sicer pa če želiš, si lahko omisliš tako imenovano BRAZILSKO DEPILACIJO kjer ti pa naredi čisto tanko črtico.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.3.2007 13:05:57   
piščanc
če imaš zelo občutljivo kožo, potem je dobro vsakič menjati britvico, pa dobro navlaženo ali z milom in ne pregrobo, da se koža ne poškoduje.... po britju pa mandljevo olje. nekatere pa sploh ne prenesejo britja. včasih so boljši električni brivniki.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.4.2007 15:17:19   
kaya2007
Jaz drugače nimam težav, ampak zdaj med nosečnostjo imam pa toook občutljivo kožo, da je cela katastrofa, če se pobrijem. Sem šla tudi na depilacijo in se mi je vse vnelo...tako da sem se zdaj odločila da do poroda tega več ne prakticiram. Še dobro da bo kmalu...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.4.2007 15:18:53   
kaya2007
Angellina full sem se nasmejala tvojim postom!!! hvala, da si mi popestrila dan user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.4.2007 22:43:19   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Angellina full sem se nasmejala tvojim postom!!! hvala, da si mi popestrila dan user posted image

Me veseli user posted image . Ma kaj si šla vse brat? To ni zdravo veš, te lahk krč zagrabi. user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?