Zahi -> RE: še ena - prevarana (30.3.2007 11:01:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kje pa se je zdej zgubil moj post?? Kje so se zgubile tiste moje besede, ko sem napisala, da je partner tisti, ki se z njim skusas ze mesece pogovorit in te noce poslusat?? Ko se ze cisto na psu in si se vedno zelis biti s partnerjem, vendar je on tisti, ki ti ne omogoce pogovora?? Se vedno si ne zelis naredit konca, ker upas, da se bo partner skuliru, ampak ker se on pac noce pogovarjat in te zavraca ti cakas in cakas in cakas... in medtem tuhtas in premisljujes in misli ti begajo in ne ves vec kaj bi....? če te partner ne posluša.. je nekaj narobe ne.. torej.. če se to ne da uredit.. te pač ne posluša več.. je čas o razmisleku.. mar ne? torej.. mogoče partnerju ni več do te veze.. saj v nasprotnem primeru bi bil se pripravljen pogovarjat in poslušat.. torej.. če pa tega noče.. nimaš več kej s takim partnerjem počet.. greš stran.. najdeš drugega.. in to je to.. ni varanja... In v takem primeru ni nujno da se zgodi planirano varanje!!! Varanje ki ga nacrtujes!!!! Ampak spoznas neko osebo.... ki ti je simpaticna.... se zapletes v pogovor z njo.... te privlaci.... ti je zanimiva.... ti da motivacijo.... in verjetno v tistem trenutku tudi pomislis na svojega partnerja... Ampak a ti povem kaj si clovek v tistem trenutku lahko misli!? 'Ah sej me ona tud noce poslusat ze 2 meseca... me ignorira... se dere name kot na enga kretena... sej sploh ne vem vec, ce me ma se rada... sej ne vem kaj bo z nama... ' No, to je pac ena izmed vec opcij... Lahko je bilo kaj... Ampak ko je ob tebi koncno spet neka oseba, ki te poslusa, ki ti je zanimiva, ki prebudi nekaj v tebi, kar tvoj partner ze dolgo vec ne jebe... Te potegne noter!!!! Potegne te!!!! In takrat mogoce niti ne razmisljas vec o posledicah... Ampak se enostavno prepustis. In takrat se zgodi. In ne razmisljas. točno to.. spoznaš nekoga, ki ti je v trenutku bolj zanimiv kot partner.. se zapletaš.. zapletaš.. privlačnost tukaj ipd.. ta stvar je daljšega obdobja.. ne v 2h minutah.. torej.. če pa skočiš s takim v posteljo zaradi tega ker te partner noče poslušat.. je pa to šibka stvar.. zakaj prej partnerju ne povedati, da je stvar končana.. in da je čas za odhod? če te partner ne jebe.. greš.. simpl.. in ni varanja... Kaksne so pa potem posledice je pa drugo. Nekatere pece vest, nekateri bi zbrisali, nekateri bi povedali partnerju, eni pa so enostavni veseli da so to naredili vendar to ostane njihova skrivnost... Kaj bojo pa potem naredili s svojim partnerjem je pa potem spet odvisno tudi od partnerja... Ljudje smo si pac razlicni. In sploh nic cudnega, glede na to koliko nas je, da ima vsak svoje vrednote. posledice niti niso važne.. ker je samo ena velika.. veza končana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|