murencek -> novembrke, bolniska in letenje (26.3.2007 13:57:03)
|
Zivjo! Jst pricakujem v zacetku novembra (noseca sem 8 tednov in par dni) in se mi ze zdej vse zelo vlece. Lani sem imela 2 spontana splava, zdej me je pa G dal ze pri 1,5 mesecu nosecnosti v bolnisko. V sluzbo se vozim 62 km dalec, pa se stresno delo imam. Drgac pa krvavitev se nisem imela, imam pa veliko slabosti in pomanjkanje apetita. V glavnem, nosecnost mi ni sploh nic lepa, saj prej nikoli nisem imela tezav z zdravjem, zdej pa sem ratala totalen tabletoman (jem nosecniske tablete Dabrosten - hormonske). K sreci se nisem nic bruhala, sm pa skoraj letala po stanovanju s skafom. Ta glaven, prvi UZ imam drug teden. 1. A kaksna ve, ce moram G kej posebej vprasati takrat? 2. S fantom sva julija rezervirala dopust na Kreto (takrat bom noseca 26t, letenje z letalom v obe smeri). A mislite d bom lohk sla? 3. Glede na to d sm kot mnoge v bolniski, imam drug teden po preiskavi z UZ komisijo. A mislite d bi lohk sla vsaj za veliko noc domov po obiskih? V aprilu sem vabljena se na eno poroko in si zelo zelim iti. Naj povem, da s fantom ziviva na svojem, cca 80 km dalec od domacih in prijateljev. Tako d si res zelim obcasno iti po obiskih, saj mi je med 4 stenami res ze posteno dolgcas. 4. A med bolnisko lahko gres domov k svojim za kak teden? Moj fant je veliko zdoma zaradi sluzbenih obveznosti pa se mi upira jesti sama doma. Zato sem mislila iti za kak teden k svojim, d tle ne bom umrla od dolgcasa. 5. Kdaj minejo slabosti in pomanjkanje apetita? Za kakrsen koli odgovor, nasvet vam ze vnaprej hvala. LP in se beremo!
|
|
|
|