Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 6.10.2004 18:03:34
|
|
|
|
beba76
|
Sem ji že tudi jaz poslala privat sporočilo, pa se ni oglasila. Danes je sploh ni bilo na forumu. Ne vem, kaj je z njo, ni pa ona tista, ki je rodila...;)
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 7:59:48
|
|
|
|
ksenjak
|
Punce, zdravo! Malo z zamudo, a vseeno. Jaz sem namreč na forumu lahko samo v času službe, tako, da popoldne nimam dostopa do njega. V glavnem, naj vama povem, da sem gledala in me je kljub temu, da sem to že prej slišala, vrglo iz tira. Če se mene vpraša, hoče tale naša država samo denar služiti. Ampak, da bi pa mogla svojega otroka tožit, to je pa čisto izpod kritike, se vam ne zdi. V glavnem, jaz sem se trenutno nekako sprijaznila s situacijo, in hvala bogu, da sem pripravljena, da me ne bi potem šele po porodu zadelo (kot je tisto punco na oddaji). Beba76 A veš da ne vem, kje se sploh bere privat sporočilo, niti ne vem, kje in kako se ga pošlje. Mi lahko obrazložiš. Lp, Ksenja:metulj:
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 8:03:28
|
|
|
|
ksenjak
|
Aja, pa še to sem pozabila. Nisem še rodila, kar se pa poroke tiče, imam pa hud problem, saj še nisem ločena. Z bivšim sva narazen že več kot dve leti in se nikakor nisva mogla sporazumet (problem je bolj v njemu), tako, da poroka sploh ni možna. Na žalost. Se pa po svoje strinjam s tisto gospo, ki je to predlagala, vendar mislim da konkretno ta punca, ki je pisala na oddajo, tega, da se to lahko zgodi, do poroda sploh ni vedela. Lp, Ksenja:metulj:
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 8:25:45
|
|
|
|
beba76
|
Ko dobiš privat sporočilo, se ti v okencu "Moj ringaraja" z rdečim napiše 1 novo sporočilo ali nekaj takega. Pošiljaš pa ga tako, da pri npr. mojem imenu klikneš kuvertico (pošlji uporabniku privat sporočilo)in kar pišeš, kot tu. Se pa mi zdi, da si mava kar precej tega za povedat, sama sem namreč tudi ločena... Beba 14t4/7
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 8:36:46
|
|
|
|
ksenjak
|
Beba76 Sem ti poslala na privat. Upam, da je šlo.
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 14:13:47
|
|
|
|
niki5
|
Meni je pa vseeno mimo, da se moraš poročiti, če se hočeš izogniti takim stvarem. :grrr: Prav prislijo te v nekaj.. Če ne drugega bi lahko vsaj upoštevali datum, ko je bila recimo tožba za ločitev vložena..
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 14:17:27
|
|
|
|
ksenjak
|
Res je. Saj je tudi meni mimo in to prav vse skupaj, vendar pravim, da glede na to, da drugače ne gre, je mogoče to ena izmed rešitev. Saj drugih pa očitno itak ni.
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 14:19:59
|
|
|
|
niki5
|
Ja na žalost je res tako, samo ni prav.. država res samo zase poskrbi.. :grrr: Ksenija, a potem si ti na istem, boš mogla enako narediti, kot tista v oddaji?
|
|
|
|
Ksenjak - a si gledala preverjeno? 7.10.2004 14:42:37
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, samo mogoče s to razliko, da sem jaz za to izvedela že pred nekaj časa na forumu in bom po porodu na to mogoče malo bolj pripravljena. No, vsaj šokiralo me tako ne bo, kot je to ubogo punco, ki za to očitno prej sploh ni vedela. Kaj naj rečem, nimaš kaj, jaz raje ne razmišljam o tej naši državi, o sodstvu, pa sociali, ker se mi zdi, da hočejo samo služit. Kaj bi jih stalo, da upoštevajo pač tisto, kar se podpiše (to da se vsi z bivšim vred strinjamo, kdo je dejansko oče), ne pa da moraš to potrjevat na sodišču, kjer gre,če se mene vpraša, samo za denar in nič drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?