ČEZ ROK!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ikica -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 16:18:33)

Helo!
Punce to je grozno,sem tri dni čez rok in se mi že meša! Telefoni neprestano zvonijo!
Jutri imam spet CTG pa da vidimo!Ful je blo lušno bit noseč sam zdaj pa ni več!!!!!
JAZ BI ŠLA ŽE KAR RODIT!!!!!
A je tu katera rodila čez rok in koliko?

Lenny -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 17:03:44)

Te čisto razumem. Naš mulček je zamujal natančno 7 dni, pa sem tudi grozila, da bom vse telefone razbila. Pri naslednjem bom raje javno objavila drugačen rok :hudicek:
Drži se, saj bo! Telefone pa malo ignoriraj :)
Vse dobro!

Anonimen -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 18:34:08)

:)-ikica no samo še malo potrpljenja...saj bo in vem da si že vsega sita.Še moment,pa se boš na vse to smejala ;objamem te in ti želim vso srečo in da se čimprej rešiš čakanja pozdrav Neva:morje::morje::duda::);):)-:sloncek:

ZARA -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 19:23:51)

Ja ikica... jst sm bla cez roooooooook ene 18 dni...a si predstavljas kako se je men dogajal :)-...na CTG sm hodila CEL MESEC!!!
No ker se ni nic dogajal (nic popadkov,nic odprta) so mi na koncu naredil CR!!!

lep porod... :rozica:

Mina1 -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 21:12:14)

Ikica, sej bo: jaz sem bila 6 dni čez tretji rok, a si predstavljaš, kot da bi bila noseča več kot 10 mesecev in ne 9.:)-:)-:)-

Pa je šlo, šesti dan po tretjem roku mi je odtekla voda, matrali so me 16 ur, pa še nisem bila odprta, potem pa so ugotovili, da sem predrobna čez boke in da je:duda: pravi korenjaček in sem imela CR.

Sej bo, tudi tiste nadležne telefone boš odmislila in tvoj:duda: bo vsak čas tukaj pri tebi v tvojem naročju.

Zdrži do konca in lep porod želim,

pa-pa Mina1 20t (3/7)

Dadi -> ČEZ ROK!!!!!!! (6.10.2004 21:24:50)

No jest sem tudi rodila 7 dni cez rok. Z malo je bilo vse OK nobenih znakov da bi bila prenosena. Enim se nic ne mudi v tale svet a ne?:)

Blink1 -> ČEZ ROK!!!!!!! (7.10.2004 9:18:47)

Ikica zdravo

jaz sem ekspert za čakanje na porod...13 dni po roku!!! Vsi so klicarili in spraševali če še ne mislim it v porodnišnico in če se norca delam:zmeden:

Na vsakem CTG-ju NULA...Uz enako...brez veze...Se mi je skor zmešalo...

No, kar potrpi..enkrat bo ziher...not še ni noben ostal:rozica:

Lp:sloncek::sloncek:

Anonimen -> ČEZ ROK!!!!!!! (7.10.2004 9:25:01)

kar potrpežljivo!
Jaz sem rodila 15 dni čez rok in moram povedat, da sem bila še najbolj mirna od vseh.
No, po 15 dneh sem imela indukcijo, ker se ni nič zgodilo. Me pa ni pretirano skrbelo, ker sem imela precej amnioskopij in stalno sem bila na CTG-ju.
Telefon si pa raje kar izklopi.
Jaz namreč še danes dobim pike, ko pomislim na stavek: "ja, a ti še ne misliš rodit?"!!!

Stran: [1]