|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najdaljša suša
26.3.2007 22:15:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Če bi pa skupaj živela,bi bilo pa najbrž še bolj fajn

Sanja svinja kukuruz...a kukuruza nema.user posted image Punca, to sem tud jest misnla, potem pa so tu stvari, ki jih v hotelu mama ni bilo treba početi. Pranje, likanje, kuhanje, pospravljanje....user posted image user posted image user posted image  še najmanj, da bi sexala vsak dan. Da ne pozabim, da je tu še služba, katera ni lahka. Hja, potem ti pa lahko rečem, da ti zavidam, čeprav po postu sodeč si še v šoli, s svojim partnerjem se dobivata (napisala si, da ko bosta živela, bo še bl fejst), nimaš domačih skrbi...skratka, živiš na tuj račun! In vsake pravljice je enkrat konec.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ko smo se še "sam dobival" smo bli itak vsi ko zajciuser posted image , no pol smo se pa preselil, zdej smo pa k pujski(če kera ne ve zakaj ta primerjava, pujsev orgazem traja pol ureuser posted image ) - v glavnem redkej pa bl kvalitetnouser posted image

In jst ne vem kako vam rata vsak dan madona a nč druzga ne počnete v življenjuuser posted image

Sicer pa ni važna kvantiteta punce, važna je kvalitetauser posted image

Anonimna tebi pa tud jst svetujem da ti začneš, če pa še to ne bo pomagal pa ne vem. Se bo treba pogovort.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.3.2007 22:19:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, pa smo rešili problem. Eni pač hopacupajo 1 x leto, eni 2 x mesec, eni 10 x pol leta, BLAGOR TISTIM ki to počno vsak dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image matr, sej sem šele zdej pomisnla...men se bo že pajčevina naredila, če ne bova kej kmal user posted image user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.3.2007 22:28:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nati ne bo se verjemuser posted image user posted image

Drgač pa sesalc v roke pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2007 22:38:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ja, ga mam že zadost tega sesalca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.3.2007 23:01:05   
Pupica
ja odvisn kaj zdej češ vedet....v 2.nosečnosti, je bila suša od 6 tedna nosečnosti zaradi rizičneuser posted image .No ne čistuser posted image brez nosečnosti, že z otroci...pa ne vem če kdaj tolk dlje, da bi že začela razmišljat o temuser posted image sam jaz ne bi pisala o tem tle, ampak bi čas izkoristla drgetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2007 23:11:40   
* Mateja *
Najdajša šuša je trajala po porodu, pa dokler se šivi niso poštimali. To je bilo pa zame tok dolgo....drgač pa je trajalo verjetno kak mesec al pa 5 tednov! 

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.3.2007 12:40:42   
študentka Mici
Nati se popolnoma strinjam s tabo. SEj je obdobje, ko bi seksu 24 ur na dan. To mogoče še bolj na začetku zveze. Vendar se stvari kmalu obrnejo. Pr nama je tko, da sva študenta, živima v LJ v manjšem stanovanju (sobica, kopalnica), med vikendi pa sma doma, enkrat tu, drugič tam in povsod je trebba pošteno delati. Prej, ko sva se samo dobivala sva seksala vsakič, ko sva se videla. Sedaj pa resnično ne znese. Med vikendi sem tako zbita, da včasih ne vem čigava sem, med tednom je pa tko, da se skoraj vsak večer eden izmed naju uči, drugi pa počiva, gleda tv in nazadnje zaspi. Če se učim in grem vmes seksat potem ostanem na postelji in ponavadi zaspim, tako, da se rajši ne spuščam v te zadeve, ker nekaj vedno nastrada, ali je to učenje, ali pa partner. Drugič je tako, da kuham za drugi dan, likam, pripravljam sendviče, da jih ni treba na faxu kupovati... dela je vedno dost in zmer tud ni lušta za sex. Vsaj pri nama ne. Je pa res tudi to, če ti ni za stvar, brez veze, da se mučiš in siliš, ker ni filinga in ti je v bistvu stvar pod prisilo, boljš da seksaš enkrat na mesec pa takrat daš vse od sebe, uživaš sto na uro, pa je lahk takrat 3x zapovrstjo pa je to to...... No vsak pa mora najdet svoj užitek. Če je pa prevelikrat pa pol tud nima več svoje vrednosti ampak postane samo navada.... Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.3.2007 22:41:50   
Anonimen
Študentka mici user posted image user posted image  se popolnoma strinjam s teboj! Tudi midva sva še v šolskih klopeh (bi se temu tako reklo). Jaz bom oz. sem sama zaenkrat, ker je moj dragi na Kosovu in bom 3 mesece brez gimnastike user posted image user posted image  Je kr huda, a bo kr šlo. Na splošno nimava pogosto apetita (beri jaz nimam user posted image ) po sexu, vendar takrat ko je, se pa nebesa podirajo. In mislim, da je to kvaliteten sex.

(odgovor članu študentka Mici)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
1.4.2007 16:05:06   
G in T
Malo več kot leto dni. Sem mislila, da se mi bo kar "
stungalo" u glavi. Nastradal je tisti, ki je prišel naslednjiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.4.2007 18:37:44   
Anonimen
Ja midva zdaj med nosečnostjo bolj poredko, čeprav nimam težav, ampak hormončki so moje telo postavili na glavo. Partner me razume in upam, da bo zdržal do konca, potem pa spet akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Se pa veliko pogovarjava, veliko se stiskava, božava in za naju je tudi to pomembno. Se pa strinjam, da je po nekaj letih skupnega življenja povsem drugače, čeprav sem sama še na začetku tega. user posted image user posted image

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?