|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 14:56:12   
Annny
Živjo, punce,

do PDP imam še 11 dni..
Danes zjutraj sem bila na CTG-ju, ki je pokazal močne popadke, ki pa jih sploh nisem zaznala.
No, potem pa mi je G Tratnjek rekel 'Ni se še čisto začelo, ampak bo kmalu'...in mi je naročil, naj pridem nazaj, ko bom popadke čutila v rednih intervalih (najbrž- ko bodo boleli..).
Ko sem prišla domov, sem zaspala za 2 uri in se zbudila s FUL 'zategnjenim' trebuhom. Zdaj se trebuh vsake toliko časa močno zategne za kake pol minute / minuto, zraven malce špikne..in to je zaenkrat to. Bolečin nobenih.
No, zdaj s fantom čakava, kaj bo:)-

Mamice, zanima me- po kolikem času so pri vas 'neboleči popadki postali boleči'? Ali to traja več dni?

Najlepša hvala:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:13:54   
Anonimen
Annny, naj očka sporoči! Če ne ti pa jst moj gsm pošljem:hudicek:

Držim pesti!!!:bravo:

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:21:43   
Annny
Tudi jaz upam, da bo čim lažje...
No ja, bomo videli...sem mislila, da morajo popadki vedno zelo boleti:)- No, da se ne bom kaj zarekla...bom raje kar tiho in bom počakala, kaj bo:) Živčna pa nisem prav nič- samo komaj čakam:bravo: No, ZAENKRAT je tako..
Mi je G rekel, če se kmalu ne začne, naj se oglasim takoj v petek zjutraj! Bomo poročali, kako in kaj;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 17:32:50   
BONI*
Srečno do cilja!

:bravo:

Lp, Boni

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 21:10:46   
Bejba
Anny, sedaj pa skupaj rinemo do cilja. PDP imava na isti dan. Katera bo prej? Gremo stavit - hi, hi?

LP; Bejba

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?