Poroka-kaj obleči? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lin -> Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 14:40:35)

Pozdravljeni.
Septembra sva povaljena na poroko od dobrih prijateljev.Ker sta zaprisežena tabornika bo tudi poroka malo drugačna.
Najprej gremo na občino pol pa bo poroka na prostem,velik bel šotor,okoli mali šotori(če bo hotu kdo prespat)in seveda taborni ogenj,muzika,.....
Zdej govora je o tem da naj bi se vseeno dokaj lepo oblekli samo zdaj spet ne tako kot če bi to bilo v kakšnem hotelu.
Kaj mi predlagate naj oblečem?Rada bi bila lepo oblečena,ne v teniskah in ne v salonarjih.
za mojega itak ni panike,kakšne hude jeans,fino srajčko in fine špotne čevlje pa je.
Hvala za vsak nasvet.

April -> RE: Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 14:44:22)

Če bo vroče kakšna poletna oblekca,sandali pa zraven jopica.

Anonimen -> RE: Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 14:45:33)

kakšne hude jeans,fino srajčko in fine špotne čevlje pa je.

Tvoj odgovor tebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Mislim, pa da je varianta da imaš uradni del bl nobl obleko (mrbit ne lih salonarje) za kasneje pa kako športno varianto s sabo za se preoblečt.

Na moji poroki je večina prjatlov mela tko zorganizirano garderobo. Pol se jim pa ni blo treba na žurki pazit in sekirat kam se usedejo in kako, al pa če jim kaj kam pade.

Meni se je zdela njihova rešitev carska.

lin -> RE: Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 16:23:28)

Hvala,ta ideja da bi mela hude jeans,pomožnosti 3/4 in bolj ozke spodaj,pa fino majčko ali srajčko in magari za uradni del salonarje pol pa kakšne čevlje malo bolj fine ma še zmeraj športne se mi zdi cool
Kaj menite?

Anonimen -> RE: Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 16:42:39)

Sej pravim, da je taka varianta carska.
Pa mej še kakšno malo manj finčkano srajčko al mikico s sabo. Za vsak slučaj če rata zabava preveč domača al pa če se poflekaš.

lin -> RE: Poroka-kaj obleči? (25.3.2007 21:25:33)

pikecO,itak bomo meli samo tamalo pa pol proti večeru jo bomo peljali domov k noni midva se pa bova vrnila tako da se pol lahko preoblečem v kaj bolj komot.
hvala za idejo.

Pajaca -> RE: Poroka-kaj obleči? (26.3.2007 9:24:06)

Jaz bi ti tud predlagala jeans (krilo ali 3/4 hlače) pa najprej pokombiniraš s kakšno malo bolj elegantno srajčko in kakšnimi čevlji s petko, potem pa se pač preoblečeš, daš gor bolj komot čevlje (saj v petkah po travniku na gre) pa rečmo majčko namesto srajčke. Pa če boste vsi trije v istem stilu oblečeni bo prov luštn izpadlo.

lin -> RE: Poroka-kaj obleči? (26.3.2007 14:16:44)

Pajaca ta ideja da smo vsi trije enako poštimani mi je tudi všeč.
Majprej bom naju oblekla pol pa za tamalo itak dobiš kar češ.

Stran: [1]