|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšna je konfliktna oseba?
26.3.2007 8:35:49   
altati
Muki1- kot so ti že ostale povedale....bom še jaz dodala.
Očitno sta ti in tvoj user posted image  takšna kot jaz in moj user posted image . Moška bi vse 'zatučkala' pod odejo, nikomur povedala žal besede, tudi če se z nečem ne strinjata, raje pokimala, kot povedala svoje. Midve pa - hm, vsakomur svoje, pa ne da bi iskale konflikt, mnenje je pač treba povedati. Jaz ga vedno, vsakomur povem, poskušam pa na lepo, umirjeno, brez krega. V zadnjih petih letih, se včasih že uspem zadržati, so pa to redke izjeme (iz naslova spoštovanja do starejših). Očitno res z leti postajamo strpnejši....Je pa tako, da jaz tudi kontra zelo cenim osebe, ki mi povedo svoje mnenje, vedno in povsod. S tem res mislim povedo svoje mnenje in ne iščejo konflikt. Je pa res, da moj user posted image  tudi v tem pogosto vidi iskanje konflikta, ker je on pač takoooo kontra (on je tehtnica, jaz škorpijonka). Ampak, ko pa prideva do raznih T2-jev, Telekomov, občin, šol in problemov z njimi, pa vedno slišium: ' Daj, pokliči jih ti in naredi red...Ti to znaš!' Zakaj že????? Ker sem konfliktna????? Ne, ker povem svoje mnenje in stvari postavim na pravo mesto! In to mu takrat še hudoo prav prideuser posted image !
Muki, kar tako naprej!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.3.2007 9:54:33   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Očitno sta ti in tvoj user posted image  takšna kot jaz in moj user posted image . Moška bi vse 'zatučkala' pod odejo, nikomur povedala žal besede, tudi če se z nečem ne strinjata, raje pokimala, kot povedala svoje. Midve pa - hm, vsakomur svoje, pa ne da bi iskale konflikt, mnenje je pač treba povedati. Jaz ga vedno, vsakomur povem, poskušam pa na lepo, umirjeno, brez krega. V zadnjih petih letih, se včasih že uspem zadržati, so pa to redke izjeme (iz naslova spoštovanja do starejših). Očitno res z leti postajamo strpnejši....Je pa tako, da jaz tudi kontra zelo cenim osebe, ki mi povedo svoje mnenje, vedno in povsod. S tem res mislim povedo svoje mnenje in ne iščejo konflikt. Je pa res, da moj user posted image  tudi v tem pogosto vidi iskanje konflikta, ker je on pač takoooo kontra (on je tehtnica, jaz škorpijonka). Ampak, ko pa prideva do raznih T2-jev, Telekomov, občin, šol in problemov z njimi, pa vedno slišium: ' Daj, pokliči jih ti in naredi red...Ti to znaš!' Zakaj že????? Ker sem konfliktna????? Ne, ker povem svoje mnenje in stvari postavim na pravo mesto! In to mu takrat še hudoo prav prideuser posted image !
Muki, kar tako naprej!

Draga, saj zate pa itak vem user posted image . Še posebej mi je znano tisto, ko je treba nekoga poklicat, saj je pri nas tudi tako. Ampak ti pa sploh nisi konfliktna, ti si NAJBOLJŠA user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.3.2007 10:03:30 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.3.2007 10:02:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Muki, kar tako naprej!

Draga, saj zate pa itak vem user posted image .

vem, mukica, vem....ampak sem morala pristaviti svoj piskrček in te potolažitiuser posted image .....saj veš - rezervna mamauser posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2007 11:06:34   
tanikaa
Ti nisi konfliktna oseba....ti si jezikava oseba user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.3.2007 12:51:51   
Kuba
muki, na ringaraji je kar nekaj user posted image  zato je tako pestro!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2007 13:46:12   
ronja
Hihi, ja, malo si res konfliktnauser posted image , saj te čisto razumem, včasih sem bila sama čisto ista in še zdaj sem kdaj, kadar mi pač tako zapaše, ampak ne do tistih, ki jih imam rada. Razlog?  S svojim vihravim vedenjem namreč včasih bolj prizadanemo človeka, kot bi si želeli... Ko nekoga zabiješ, je lahko čisto fajn, če je to debata z nekim idiotom na neki zabavi, ni pa tako fajn, če to narediš svojem lubiju. Ker se bo on zato slabo počutil, pa čeprav ni imel prav...

Seveda tudi ni prav vse požirat in pustit, da hodijo po tebi. Prav je, da se človek postavi zase in za tiste, ki jih ima rad. Da se zna in hoče postavit, to je del odraščanja, naj bi se takrat nekak naučili...

Ampak potem je pa treba naredit kompromis: poveš, kar te muči in s čim se ne strinjaš, vendar je izredno pomembno, kdaj in kako to poveš. Vem, da se je moja konfliknost zelo zmanjšala, ko sem ugotovila, da lahko eno stvar poveš na več različnih načinov in najbolj direkten in smrtonosen ni vedno najboljši... In še bolj se je to izboljšalo, ko sem ugotovila, da igra bistveno vlogo tudi trenutek... Včasih smo bolj pripravljeni slišat kritiko, kot kdaj drugič...
Tako sem zdaj pripravljena počakat na pravi trenutek tudi precej dolgo (je pa zelo odvisno od odnosa in problema, so stvari, ki jih je treba hitro rešit in odnosi, ki bi zaškripali, če bi predolgo čakala, seveda)...

Tako recimo ne morem čakati par mesecev, da bom fantu povedala nekaj, kar se mi ne zdi ok v najinem odnosu, ker bo vmes šlo samo na slabše, zato mu povem v roku 1 tedna, recimo, v tem času se pa že najde kak primeren trenutek, saj si s partnerjem veliko skup. Ko pa sem mu recimo hotela povedat, da se bi mi zdelo prav, da pove prijatelju, kaj ga moti na njem, pa sem čakala dlje, ker pač ni bilo tako urgentno in ker je to bolj delikaten pogovor... Pri bratu sem nazadnje čakala par mesecev, da sem ga dobila v pravi formi za pogovor, pa se je splačalo. Sem mu tudi povedala, da sem mu to želela že dolgo povedat in mi je bil hvaležen, da sem bila iskrena z njim...

Torej prav je, da poveš, kaj misliš, samo še na načinu in tajminu mogoče malo delajuser posted image Saj to moramo itak vsi;) Pri nama je bil fant včasih tak, da ni nič rekel, kaj ga moti, jaz pa konfliktna, zdaj se je pa tako dobro navadil od mene in jaz od njega, da je dostikrat že on bolj konflikten, se prav smejeva nad tem!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.3.2007 13:52:18   
tanikaa
Eh Muki, nič se ne sekiraj. Meni je moj ene par dni nazaj, zdi se mi da v petek, rekel, da sem kot stekel pes user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.3.2007 14:07:37   
Anonimen
Zame je konfliktna oseba nekdo, ki zanalašč išče kreg, dela probleme, tam kjer jih ni, ki išče dlako v jajcu, iglo v senu,...ker je siten, tečen, zakompleksan. Npr. če nekdo začne težit v gostilni natakarju, da je pivo premrzlo, mu ta prinese toplejšega, pa bo še vedno sikal in sitnaril.

Če hočeš določenemu problemu priti do dna, to zame ni konfliktnost. Če se potegneš zase, poveš, kaj misliš, ne zavijaš stvari v celofan, poskušaš rešit problem takoj, ne popuščaš, da bodo drugi zadovoljni,... res deluješ za okolico napadalno, a to ni konfliktnost, prej načelnost.

Telekom, siol,... o njih pa ni vredno izgubljat besed user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.3.2007 23:19:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Zame je konfliktna oseba nekdo, ki zanalašč išče kreg, dela probleme, tam kjer jih ni, ki išče dlako v jajcu, iglo v senu,...ker je siten, tečen, zakompleksan. Npr. če nekdo začne težit v gostilni natakarju, da je pivo premrzlo, mu ta prinese toplejšega, pa bo še vedno sikal in sitnaril.

Če hočeš določenemu problemu priti do dna, to zame ni konfliktnost. Če se potegneš zase, poveš, kaj misliš, ne zavijaš stvari v celofan, poskušaš rešit problem takoj, ne popuščaš, da bodo drugi zadovoljni,... res deluješ za okolico napadalno, a to ni konfliktnost, prej načelnost.

Telekom, siol,... o njih pa ni vredno izgubljat besed user posted image user posted image user posted image .
js bi tut tk definirala konfliktno osebo... mukica, nisi konfliktna, direktna si... se mi zdijo zahrbtneži bolj konfliktni ljudje, ker vse potihem skuhajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.3.2007 23:26:39   
frrrr
aja, sem pa tut ogenjček, ampak pozno jesenski...
mož je pomladni ogenjček, pa moram vseeno js reševat zadevce po telefonu - npr. ko ti hoče dimnikar pvc dimnik od plinske peči očistit in zaračunat  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......