Barbs
|
Ojla , evo mene..... tudi jaz grem od danes naprej zares na zeleni slap, ker to je pa že tu mač, da v enem letu po porodu nisem nič shujšala. Ta dieta oz. podobna (mleko je bilo v manjših količinah dovoljeno, prav tako kefir ali žlička masla na zelenjavi) sem pred leti, ko sem se pripravljala na en mega Tv nastop, shujšala resničnih osem kilogramov v štirinajstih dneh, zato vem, da je učinkovita. Izogibala pa sem se tudi kolerabe, korenja in rdeče pese, čeprav piše da to ni prepovedano. Ker sem istočasno obiskovala tudi akupunkturo se mi je telo lepo prečistilo, nisem bila švoh, mogoče sem premalo pila, zato bom zdaj bolj pridna. LImonade, nesladkani čaji, voda, kavo bom popolnoma izpustila, ker jo brez mleka ne morem piti , no ja, čeprav mi tudi za želodec bolj odgovarja, da je ne pijem ( takrat mi je moja svetovalka za dieto rekla, da če hujšam po tej dieti, je bolje, da dam v kavo žličko stepene smetane - seveda brez cukra). Si kar ne predstavljam, da po treh deci naravne limonade, spijem čez eno črno kavo brez vsega Aja, pa od sadja (čeprav piše, da se ne sme nobenega) se lahko poje na dan dva kivija (namesto limone). Moj današnji jedilnik; 2 deci donata , umešan jajček, ki je ostal tamalemu , pet oliv, limonada zelena solata z narezano govedino, ki je ostala od včerajšnje juhe, bučno olje, balzamični kis pražen por s paradižnikom, kuhano jajce Aja, piti piti piti, lulati lulati lulati!!! Pa še to - res je fajn, da že en dan vnaprej splaniraš, kaj boš jedel, ker če ne si potem mrzel, ko je treba kaj v kljun vržti... p.s. Ne pozabite kupiti tunine - z zelenjavo, brez, take in onake (samo ne tiste, v kateri je tudi fižol in grah), pa zelenjavne ribice so meni tudi njama . Baje je dobro pri tej dieti, da kako spajsi začinjeno hrano poješ vsake toliko cajta... Se že veselim jutri! Za kosilo bo mongolsko meso!!!! (jao..kako bom hujšala, če pa tak rada jem ) KJE STE VSE? Aja, hujšate