|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljnina z medvedkom Pujem
24.3.2007 23:29:55   
Anonimen
Ce kateri koristi informacija - v Mercator Hipermarketu imajo posteljnino z medom Pujem po 9,90€. V rumeni, sv. modri, modri, roza in vijolicni barvi, 4 razlicne motive (2 vsi njegovi prijatelji pa lunce pa neki v tem stilu, ena samo medo pu pa rozice, ena pa samo tiger). Mere so pa 140 x 90 in povster 40 x 50, se mi zdi.

Jaz imam taveliko, za tavelke otroke user posted image  Je pa 15€ user posted image

LP, Ribica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljnina z medvedkom Pujem
25.3.2007 10:17:56   
Jelenche
u suuuuper, to rabim. Grem takoj jutri prečekirat.

Hvaaalaaa

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2007 22:02:01   
Anonimen
Ni za kaj! user posted image

Edino treba je pogledat dobro - mi2 sva kupila 2 tamale, pa je v eni prevleka za kovter za 10 cm krajsa kot v drugi user posted image  Niso pa se probali, ker je se v pranju ..

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 9:40:14   
tejči77
Ribica, hvala za informacijo. Jaz bom imela Pu-ja na steni, pa bi prav prišla tudi posteljnina. A je to v Hipermarketu v Ljubljani? Jaz sem iz Celja, pa bom šla preverit, če ga imajo tudi pri nas.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 12:53:51   
LUNA06
Ribica hvala, moj je ravno tam v Mercatorju, pa sem ga takoj poklicala.user posted image Naš MArk ima že tko vse pos teni in omarah, pa eno postelnino že imamo, ampak rabmo rezervo.Me prva zanima, če imajo še kaj.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 27.3.2007 12:54:42 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 18:25:31   
kaya2007
Posteljnino s pujem sem zasledila tudi v neckermannu, imajo pa tudi z miki miško itd. Kako veliko posteljnino je treba kupit za ta malo otroško posteljico?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?