Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimiv video na temo AP 29.3.2007 14:56:45
|
|
|
|
oka
|
Mogoče malo butasto, ampak bom vseeno vprašala: Kaj pa če ni otrok, ampak starš tisti, ki je "high need"? Recimo, da je starš tisti, ki ima visoke potrebe po dokazovanju, izstopanju, zadovoljevanju nekakšnim kriterijem, ki naj bi veljali, potrebo po biti drugačen, kot so bili naši starši, potrebo po tem, da je otrok čim bolj odvisen od nas... Tako kot starši iz videa. Po videnem ne bi rekla, da so otroci preveč zahtevni. Prej obratno, starši so se mi zdeli tisti, ki so si "zakomplicirali" življenje s tem, ko so postavili neka višja merila, kot jih pozna večina (ne uporaba plenic, šolanje doma, ker drugim ne zaupajo...) iz potrebe po biti "super" starš in imeti "super" otroke, ki so "super" navezani na njih. Pa ne se jezit, to ne leti na nobeno iz tega foruma (vas ne poznam, da bi lahko sodila o katerikoli), ampak na starše, ki nastopajo v videu.
< Sporočilo je popravil oka -- 29.3.2007 14:58:01 >
|
|
|
|
RE: Zanimiv video na temo AP 29.3.2007 14:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa starši (vsaj ti v teh posnetkih) potebujejo psihiatra, ker na tak način zdravijo neke svoje frustracije. Se že vnaprej opravičujem, ampak to je moje mnenje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?