|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   So to temenca, ali kaj???
24.3.2007 21:50:05   
anckabancka
Naš malček bo čez en teden star 3 mesece. Že kar nekaj časa ima na glavi "čudno" kožo. Na začetku sem mislila, da so to temenca, sedaj pa nisem več tako prepričana. Prvi otrok ni imel nikoli take glavice, kot jo ima mali. Imel je temenca, ki pa sem jih brez problemov odpravila. "Luskinice" so šle brez problema dol, ko se jih namazala z oljem in skrtačila.

Sedaj pa ima mali tako hrapavo kožo na glavici - na vrhu glavice in tudi po čelu. Izgleda kot da bi imel krastice in tudi na otip je zelo grobo.  Po čelu se tudi do krvi spraska. Ne pomaga nobeno mazanje z oljem, niti z bepanthenom... Po kopanju ima le kratek čas malo bolj mehko kožico, potem pa spet zelo neprijetno, grobo na otip.

Zdaj pa ne vem, ali so to temenca, ki jih bomo počasi odpravili, ali je to kaka alergija ali čisto nekaj tretjega. Je pa malček samo dojen.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: So to temenca, ali kaj???
25.3.2007 10:47:55   
Sandra*
Poizkusi še z Bepanthenom, drugače pa če ne bo boljše bi ga jaz peljala k zdravniku, al pa pokliči pa po telefonu mal vprašaj kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: So to temenca, ali kaj???
25.3.2007 19:27:56   
sonjaka
mOGOČE IMA ATOPIČNI DERMATITIS ALI PA KAKŠNO ALERGIJO. oB PRILIKI POKAŽI PEDIATRU, ČE PA GA RES SRBI PA ŠE PREJ. Se opravičujem za črke. Sem šele zdaj opazila.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: So to temenca, ali kaj???
25.3.2007 22:17:38   
Anonimen
Tudi mi smo imeli takšne probleme. Sem poskusila vsa olja in kreme pa ni bilo nič bolje. Potem sem šla k pediatrinji in je povedala, da je to neke vrste dermatitis in nam je predpisala Locoidon emulzijo. Sem mu namazala in že čez dva dni je bilo dobro. Od takrat se mu to ni več pojavilo. Se je pa prej praskal kot sto user posted image . Najhujše je bilo ponoči, ko se je zaradi tega zbujal. Krastice je imel tudi po čelu, pri ušesu... Upam, da sem bila v pomoč.

LP

(odgovor članu sonjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




porod in čep


V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)


Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!