KatjaP -> Svet staršev - pomoč! (7.10.2004 11:41:24)
|
Odločila sem se, da počakam do petka, ko imamo ponovni sestanek (pride tudi ravnateljica vrtca).Zdaj se sklicujejo, na to da sestanek sploh ni bil veljaven, ker sva bili prisotni samo 2, ampak zapisnik je bil narejen kar smo se pogovarjali in dani so bili predlogi. Na upravi stalno govorijo, da je vrtec katerega obiskuje moj mali pikec, najslabša enota, nič pa ne povejo v kateri smeri lahko starši delujemo, ko pa damo neko pritožbo je pa vse narobe. Jaz sem mislila da je svet strašev namenjen temu, da se ščiti interese otrok in ne zaposlenih. Kot sem že rekla, naj ima pisarno ampak ne na račun otrok. Upam, da bodo s kakšnim drugačnimi argumenti prišli oz. z razlago kako mislijo urediti kotiček, kjer bo knjižnica. Sama ne bi niti toliko skakala, če bi mi ta vzgojiteljica zagotovila, da knjižnica bo in ne odgovor ne vem, ne smem nič rečt. Oziroma, bom predlagala, da se v njeni pisarni uredi še računalniški kotiček za otroke. Če pa to ne bo padlo na plodna tla, pa ministrstvo za šolstvo dobi mojo pritožbo. Morm povedat, da sem celo noč razmišljala kako ta problem rešit na najbolj eleganten način, da ne bodo prizadeti naši pikci in obenem, da tudi vodja enote dobi svoj prostor.
|
|
|
|