Pupica -> Poporodna depresija, ki se je koncala tragicno (6.10.2004 15:33:52)
|
ja res grozno:(.Čeprav verjetno niti marsikatera ne ve kako to izgleda.Jaz si zelo težko predstavljam, saj ne morem moje pupe pustit, da se joka niti minuto, kaj šele par ur:( pa še tako je moja :miska::duda: pridna in samo spančka, kaj pa to naredi mamici, katere detk ne spi...) Nimam besed, samo solzice so mi prišle same na oči... Res sem hvaležna da se RR ne razvija v tako "zlobno"smer, čeprav na žalost občasno še vedno kaka kurja pamet užge mimo (kar sem občutla tudi na svoji koži,venar sem potegnila max.kar se je dalo-lepo darilo za mojega dragega).Vendar ravno v takih trenutkih sem vesela za politiko ki jo vodi RR: POMAGATI, SVETOVATI, SPODBUJATI...ne pa žlehtnobo zganjat, pa babjo fovšijo.Je pa res, da če si močna oseba, brez drugih problemov te to ne gane, če pa si že tako v depresiji...:(( Res sem vesela, da poznam RR in punce na njem, ker sem pridobila cel kup novih iskrenih prijateljstev, pa še kup drobnih problemčkov in težavic smo skupaj rešile. za vse RR-jevke:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|