|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi otroka
24.3.2007 11:56:30   
Anonimen
sem v 19 tednu in sem občutila pred dnevi prve user posted image  gibe.
zanima pa me, ali jih občutiš vsaki dan ali ne,kdaj so pogostejši...
hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi otroka
24.3.2007 12:11:47   
TONČI.
Jaz sem imela pogostejše zvečer. No mislim da so čez cel dan, samo zvečer se telo umiri in jih čutiš. Jih bo pa vedno več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 12:33:40   
Caarmen
Jaz sem otrokove gibe zaćutila nekje v 18. tednu. Že prej sem nekajkrat nekaj čutila pa nisem vedela ali je to to. Tudi jaz jih čutim večino zvečer - razen če takoj ne zaspim. Sedaj ko sem celi teden ležala -lažji prehlad, pa sem ga čutila skozi cel dan.

Zanima pa me, kdaj se otrokove brce poznajo na trebuhu? Kdaj se ti npr. pozna odtis noge...?

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2007 13:15:35   
Naja30
Jaz sem prvič čutila gibe v 17t. Ni nujno, da so gibi na začetku vsak dan, ker je user posted image  še majhen. Bolj ko raste, bolj so pogostejši.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2007 13:21:42   
severnica77
Tudi jaz sem začutila prve gibe nekje v 17 tednu. Ponavadi se je najbolj dogajalo, ko sem ležala.

Brcike pa se vidijo nekje po 25 tednu. Tako je bilo vsaj pri meni.

Uživajte v brcikah. To je res nekaj najlepšega.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 24.3.2007 13:22:44 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2007 15:19:50   
lunca2
Jaz sem prve user posted image gibe in brcike začutile v 17.tednu. Res pa so sedaj vse močnejši. Mislim, da bi morala čutiti to vsak dan. Jaz jih čutim čez cel dan, močnejši gibi pa so zvečer ko ležem v posteljo in  zgodaj zjutraj.
Drugače pa je pravi mali razgrajač.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2007 15:59:07   
Monika79
Ni nujno da vsak dan občutiš brcike, saj je čutenje le-teh odvisna od količine plodovnice, tako, da do 25 tedna ni panike, če jih ne čutiš vsak dan, po tem tednu, pa bo user posted image  že večji, pa boš občutila brcike vsak dan, tako, da ti ni treba skrbeti glede tega, če pa si še vedno v dvomih, pa lahko G povprašaš o tem, da boš bolj mirna user posted image

Jaz sem brcike občutila v 16 tednu in je točno tako, da so te brcike nekaj najlepšega, jih tudi pogrešam user posted image  uživaj v user posted image

lp Moni 

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2007 19:08:25   
Sisy
jaz pa sem že v 22.tednu pa jih še ne čutim user posted image

Berem pa da ste že vse začutile nekje po 18.tednu...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2007 11:27:29   
baja*
Tudi jaz sem jih začutila v 18. tednu. To so bile že kar prave brcike (podobno rahlemu trzanju), pred tem pa nisem čutila nobenih mehurčkov in metuljčkov kot nekatere nosečke. So pa bile brcike zelo hitro vidne navzven: zvečer sem se ulegla in nekaj časa opazovala trebuh in naenkrat zagledala majhen trzljaj. Zdaj sem v 25. tednu in brcike so že ful konkretne. Včasih se mi tudi del trebuha ven izboči (jaz pravim, da mali ritko ven tiščiuser posted image ).
No, nekje od 25. tedna naprej bi naj brcike čutile vsak dan.

Lep dan!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?