|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditev ali menstruacija?
6.10.2004 9:20:43   
mozart
pozdravljene,

imam eno vprasanje, ki me muci ze 2 dni. V ponedeljek sem vam sporocila, da sem dobila menstruacijo, a je bila samo sluz obarvana rdece.Dobro sem rekla, bo jutri. No tudi v torek je bila rdeca sluz.Vse dni imam bolecine v krizu,atokanje v jajcnikih, pocutim se kot balon, kot da bom ravnokar eksplodirala, tecna sem tako da je noro.

Ali mosite, da imam mo~nosti kljub 3dnevnemu nakazilu na menstruacijo, da sem noseca. Ali ste imele iste znake kot pred oz.med menstruacijo ??

dajte me malo potolaziti, ker sem sedaj pa res ze razoc
arana!?

hvala in lp.

tija

Neposredna povezava do sporočila: 1
6.10.2004 9:39:53   
Anonimen
Čisto lahko, da se kaj lepega dogaja. Menda imajo ene celo take krvavitve kot ob menstruaciji, pa so nosečke. Če si imela sicer normalno, redno menstruacijo, potem se po mojem že nekaj dogaja...

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2004 9:45:46   
tejčka
Živjo,
ta mesec se enako dogaja meni in to se mi je zgodilo že nekajkrat, ampak na koncu je vedno prišla tista :hudicek:.
Če ne bo nič, bom počakala do petka, ampak mislim, da bo danes tekom dneva žal "pritekla"....
Sporoči mi kako in kaj!!!

Pozdravček, Tejča.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2004 9:51:02   
ana b
Pri meni se je pojavila blaga krvavitev v času, ko bi morala dobiti M. Ta krvavitev se je s presledki kar vlekla (3 tedne), pa sem naredila CB in :modri:
To se je dogajalo pred malo manj kot letom dni in danes crkljam :duda: (3,5 mesecev)

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2004 9:58:37   
mozart
IMAM NOVO IME!:bravo:-prej Tija

No tako pa spet upam, da mogoce pa le sem noseca9nebesa.
O bejbe kaj nam dela psiha:(. Vceraj sem se cel dan prepricevala, da je mogoce boljse da nisem noseca, da bo ze prisel moj cas..., danes pa kljub uporabi tampona razmisljam, pa razmisljam:zmeden:KAJ PA CE:duda:?. Mislim, da sem se celo prepricala, da me nic ne boli, ko mi je druge mesece za umret:grrr:!

No tako duso sem olajsala, odleglo je;).
HVALA VAM!
Saj, ce sem cisto iskrena menstruacija naj bi prisla sele jutri, ampak..........

hvala in l.p.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2004 11:05:05   
urši77
Po moje če še ene dva dni ne bo nič konkretnega lahko kakšen test na dan privlečeš, pa boš ziher kaj je zdaj to!
Držim pesti!!:)

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2004 11:34:48   
Anonimen
Jaz sem imela isto, poponoma isto dogajanje ta mesec. sem tudi pisala sem, če je to vgnezditvena krvavitev.
mah! pa sem čez 4 dni ugotovila, da je bila "teta" :hudicek: s predprihodnjim darilom ;)

uglavnem, potem sem dobila kar močno menstruacijo. in so se razblinile 4-dnevne sanje o vgnezditveni teoriji.

upam pa, da morda pri tebi gre za v. krvavitev. vsekakor sporoči kako se bo vse skupaj odvijalo.

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2004 14:59:48   
vicky77
Hojla!

Jaz ti kar čestitam:bravo::bravo::bravo:.Pri meni je bilo enako in zdaj sem v 11T9nebesa.

ČESTITKE TEBI IN ATIJU!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2004 16:54:19   
Janeja

Tudi pri meni je ta mesec nekaj čudnega!:zmeden:

V soboto in nedeljo se mi je isto pojavila manjša krvavitev - u glavnem samo na papirju - vložek pa suh. In to en teden pred (ne)pričakovano :hudicek: Zdaj pa že od ponedeljka niti kapljice.

Tudi jaz upam, da :hudicek: do konca tedna ne bo in bom drug teden že lahko v 9nebesa

Držim :miska: za vse nas!

LP :rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2004 17:20:03   
ana b
Pri meni je bilo drugače. Bolj rjavkast izcedek, tok kot pri M, ko se že končuje. Je pa trajalo in trajalo, vsaj dva tedna, da sem se odločila narediti CB.
Sem bila prevečkrat razočarana. No pa takrat je bilo :modri: in jaz 9nebesa. Se je pa potem še nadaljevalo in sem morala jesti hormone, ker je bilo možno, da izgubim :duda:
Vam želim, da bi čimprej :modri: ali :roza:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?