Baucka -> Inhalacije Flixotide (23.3.2007 20:15:29)
|
Ema je začela pred 2 dnevoma kašljat, lajajoče kakor kuža. Naslednji dan je kašelj postal moker, vendar jo je pri kašljanju bolelo. Tako kot, da bi jo to luščenje in izkašljevanje sluzi bolelo. Pa smo šli danes k zdravniku. Ima virusno obolenje, pljuča so čista, grlo ni vneto, ušesa so vredu. Nato pa reče, da ko se joka čuje nekaj pri bronhijih in da bo dala inhalacije, da bo šla lažje skozi to bolezen. Poprašam če je to potrebno in reče, da škodi ne in da bomo za vsak slučaj dali. Mene pa sedaj skrbi, saj vem da ima vsako zdravilo stranske učinke in škodi. Samo če je korist večja kakor škoda, mi je logično. Nekaj za vsak slučaj pa sem malo skeptik. Sedaj vas prosim za vaše izkušnje s tem zdravilom in kakšna je bila diagnoza, da ste ga dobile. Pa razlaga zakaj sem tak skeptik. Pri 6 bolezni smo namreč dobili antibiotik, ker naj bi imela vneto grlo. Ta antibiotik je pa bil augmentin, katerega še noben okoliški otrok ni dobil. Ema je po njem bruhala in dobila drisko. Je pa res, da je takrat bila ena nadomestna, sedaj bila naša zdravnica, katero vsi hvalijo .
|
|
|
|