[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.10.2004 20:27:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ninca -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (5.10.2004 21:01:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)- 9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ninca -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (5.10.2004 21:01:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)- 9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (5.10.2004 22:00:25)

Hoj BABY ANGEL!

Ti si res pravi naš :angel: in hvala ti za vse nasvete in za razumevanje. Žal je Maribor kar nekaj km oddaljen od mojega kraja, a bom poskusila kaj takega najti v MS. Hvala ti še enkrat in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo!

Anitka:metulj:

Drejči -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (5.10.2004 22:06:55)

..zanimivo;)

klarisa -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (6.10.2004 7:12:33)

Trebušni ples ti prekrvavi maternico prav tako kot nekatere joga vaje ki jih lahko delate same doma.

Joni -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (6.10.2004 8:41:46)

Ta trebušni ples spodbuja delovanje druge čakre (vranične ali sakralne čakre - svadhistane) - ta čakra je pa središče ženske energije in omogoča razmnoževanje!

Tudi meni je bilo svetovano, da se udeležim kakega tečaja s trebušnim plesom, pa do sedaj nisem poskusila! Hodim pa že od februarja letos na plesni tečaj z mojim dragim, kar pa tudi ni slabo (saj tudi družabni plesi spodbujajo to čakro, predvsem tango in salsa)!

Pa veliko uspeha - seveda zadeva pomaga,

Joni:metulj:

pi -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (6.10.2004 12:27:40)

Anitka tudi jaz sem iz okolice MS. Če boš izvedela za kak tak ples v bližini MS mi sporoči. V katerem vrtcu pa delaš ?

Gea1 -> NOVO UPANJE ZA TISTE,KI ŽE DOLGO ČAKATE NA PIKICO! (6.10.2004 16:57:25)

Tudi jaz že več kot leto dni obiskujem tečaj orientalskega plesa. Sicer mi to pri zanositvi ni pomagalo kaj dosti, je pa sigurno dobro za sprostitev, dobro počutje, obvladovanje svojega telesa in izražanje ženske energije. Predvsem danes, ko nam je v sodobnem svetu moških tako primanjkuje.

Pozdravček!

Stran: [1]