|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drzalo za brisace, metlica za sekret..
23.3.2007 8:05:04   
Seven*
Kje kupit in kaksno kupit? Kaj je boljse? Kaksni so trendi? Help. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret..
23.3.2007 9:25:42   
lunca77
ja mi tud to rabimo. bomo šli v ikeo pogledat, drugače pa po moje kake posebne mode za krtačo za wc ni, ampak je odvisno od koplanice. mi bomo glede na predvidene divje barvne kombinacije v kopalnici verjetno kaj bolj nevtralnega vzeli, drugače so pa meni všeč kake take bolj odbite varjante. pa ne vzet gumjaste ščetke-ne priporočam user posted image
jst tud glih tuhtam - pri nas nisem nič pametnega še vidla (pa jasno da ne stane tolk k da mamo zlat drek).

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 10:00:17   
tinkamiška
v ikei nimajo ničkaj pametnih ščetk za wc, smo jo mi kr pi nas kupili, mislim, da v lesnini. glede na to, da imava zeleno-lila kombinacijo, sem vzela zeleno ščetko in se je sploh ne vidi, ker je točno take barve kot stenauser posted image

za držala za pap. brisače, pa tudi ne vem, ker meni ni nobeno všeč, vsa so taka zelo opazna, jst bi pa mela nekaj bolj neopaznegauser posted image zdej mam brisače kr na pultu, kar pa tudi ne zgleda lepouser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 11:47:22   
eya
A obstaja moda za WC krtačkeuser posted image

Glede držala-meni so lepa čisto enostavna-imamo tist obroč za eno brisačo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 12:21:14   
Anonimen
Jaz sem kupila v Merkurju.

So imeli eno lepo garnituro. Metlica s posodo, posoda za ščetke, posoda za tekoče milo sta bili v taki  nežno modro, rumeno in zeleno črtasti kombinaciji, in zdaj kombiniram zraven brisače in ostalo. Tako imamo vsak 3 dan drugo kopalnico. 1x v modri, drugič v rumeni, tretjič v zeleni barvi. user posted image PA še v teh treh barvah sem si naredile okvirje s slikami (v vsaki barvi en okvir), ki so tik nad umivalnikom in tole garnituro.

Držalo za brisače,  za Wc papir, za tuš pa seveda v kovinski barvi, ker imava vse ostalo v stanovanju držala kovinska in ker je to nekak nevtralno in se da kombinirati. Kljuke na vratih, na omarah, nogače na mizah stolih, obrobo v vtičnicah, luči...

< Sporočilo je popravil URSKA -- 23.3.2007 12:22:43 >

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2007 13:13:49   
frutka_
hehehe...trendi za ščetke jasno narekujejo da čimbolj spucajo kar morajouser posted image user posted image user posted image  držala pa zahtevajo posebno ergonomsko obliko in aerodinamiko da svojega dedca doma z njim loviš, če kaj ne pospravi za sebojuser posted image user posted image user posted image

IKEA je res bolj boga pri dekorativnih delih kopalnice in WC-ja ampak zelo lepe stvari ima KEOR na Pobrežju in salon keramike na Tržaški  (tisti lep velik salon, obdan v steklo).
kakšen alessi ima krasen dizajn http://www.alessi.com/catalogo/oggetto/Antonio+C/toilet+roll+holder/702/3402/ 

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2007 13:16:12   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

hehehe...trendi za ščetke jasno narekujejo da čimbolj spucajo kar morajouser posted image user posted image user posted image  držala pa zahtevajo posebno ergonomsko obliko in aerodinamiko da svojega dedca doma z njim loviš, če kaj ne pospravi za sebojuser posted image user posted image user posted image

IKEA je res bolj boga pri dekorativnih delih kopalnice in WC-ja ampak zelo lepe stvari ima KEOR na Pobrežju in salon keramike na Tržaški  (tisti lep velik salon, obdan v steklo).
kakšen alessi ima krasen dizajn http://www.alessi.com/catalogo/oggetto/Antonio+C/toilet+roll+holder/702/3402/ 

Ja ja, ti se kar norcuj!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, bom sla pogledat!

Gospa sem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2007 13:22:13   
frutka_
glej še čisto desno sličico...kaktus...držalo za ščetko, da še piling po WC-ju zrihta!
http://www.alessi.com/catalogo/a+di+alessi/index.jsp 

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2007 13:24:08   
frutka_
alessi izdelke pri nas prodaja tudi skrinjica na gosposki, pa mislim da dota v europarku (nisem ziher), pa tista trgovina dom al kaj je nasproti spara v europarku.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2007 3:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Seven
Kaksni so trendi?

Trendi za METLICO ZA SEKRET?! user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?