Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 9:25:42
|
|
|
|
lunca77
|
ja mi tud to rabimo. bomo šli v ikeo pogledat, drugače pa po moje kake posebne mode za krtačo za wc ni, ampak je odvisno od koplanice. mi bomo glede na predvidene divje barvne kombinacije v kopalnici verjetno kaj bolj nevtralnega vzeli, drugače so pa meni všeč kake take bolj odbite varjante. pa ne vzet gumjaste ščetke-ne priporočam jst tud glih tuhtam - pri nas nisem nič pametnega še vidla (pa jasno da ne stane tolk k da mamo zlat drek).
|
|
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 10:00:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
v ikei nimajo ničkaj pametnih ščetk za wc, smo jo mi kr pi nas kupili, mislim, da v lesnini. glede na to, da imava zeleno-lila kombinacijo, sem vzela zeleno ščetko in se je sploh ne vidi, ker je točno take barve kot stena za držala za pap. brisače, pa tudi ne vem, ker meni ni nobeno všeč, vsa so taka zelo opazna, jst bi pa mela nekaj bolj neopaznega zdej mam brisače kr na pultu, kar pa tudi ne zgleda lepo
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 11:47:22
|
|
|
|
eya
|
A obstaja moda za WC krtačke Glede držala-meni so lepa čisto enostavna-imamo tist obroč za eno brisačo.
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 12:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila v Merkurju. So imeli eno lepo garnituro. Metlica s posodo, posoda za ščetke, posoda za tekoče milo sta bili v taki nežno modro, rumeno in zeleno črtasti kombinaciji, in zdaj kombiniram zraven brisače in ostalo. Tako imamo vsak 3 dan drugo kopalnico. 1x v modri, drugič v rumeni, tretjič v zeleni barvi. PA še v teh treh barvah sem si naredile okvirje s slikami (v vsaki barvi en okvir), ki so tik nad umivalnikom in tole garnituro. Držalo za brisače, za Wc papir, za tuš pa seveda v kovinski barvi, ker imava vse ostalo v stanovanju držala kovinska in ker je to nekak nevtralno in se da kombinirati. Kljuke na vratih, na omarah, nogače na mizah stolih, obrobo v vtičnicah, luči...
< Sporočilo je popravil URSKA -- 23.3.2007 12:22:43 >
|
|
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 13:13:49
|
|
|
|
frutka_
|
hehehe...trendi za ščetke jasno narekujejo da čimbolj spucajo kar morajo držala pa zahtevajo posebno ergonomsko obliko in aerodinamiko da svojega dedca doma z njim loviš, če kaj ne pospravi za seboj IKEA je res bolj boga pri dekorativnih delih kopalnice in WC-ja ampak zelo lepe stvari ima KEOR na Pobrežju in salon keramike na Tržaški (tisti lep velik salon, obdan v steklo). kakšen alessi ima krasen dizajn http://www.alessi.com/catalogo/oggetto/Antonio+C/toilet+roll+holder/702/3402/
|
|
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 23.3.2007 13:16:12
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka hehehe...trendi za ščetke jasno narekujejo da čimbolj spucajo kar morajo držala pa zahtevajo posebno ergonomsko obliko in aerodinamiko da svojega dedca doma z njim loviš, če kaj ne pospravi za seboj IKEA je res bolj boga pri dekorativnih delih kopalnice in WC-ja ampak zelo lepe stvari ima KEOR na Pobrežju in salon keramike na Tržaški (tisti lep velik salon, obdan v steklo). kakšen alessi ima krasen dizajn http://www.alessi.com/catalogo/oggetto/Antonio+C/toilet+roll+holder/702/3402/ Ja ja, ti se kar norcuj!! Hvala ti, bom sla pogledat!
|
|
RE: Drzalo za brisace, metlica za sekret.. 25.3.2007 3:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Kaksni so trendi? Trendi za METLICO ZA SEKRET?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?